Főoldal Sorozatok Hayden Christensen is szerepelni fog az Ahsoka című Disney+ sorozatban
SorozatokBREAKING

Hayden Christensen is szerepelni fog az Ahsoka című Disney+ sorozatban

Az Erő összekapcsolja őket.

571
Anakin Skywalker

Úgy tűnik, hogy Hayden Christensen visszatérése egy messzi-messzi galaxisba több, mint egyszeri alkalom. A Disney+ streamingszolgáltató Ahsoka sorozatában újra eljátszhatja majd Anakin Skywalker szerepét. A Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja után nem ez lesz az első alkalom, mert Christensen visszatér Anakin szerepében az Obi-Wan Kenobi című sorozatban is láthatjuk mestere ellen a Kiválasztottat.

A The Hollywood Reporter több Lucasfilm és Disney+ forrásra hivatkozva megerősítette, hogy Christensen visszatér Anakin Skywalkerként az Ahsoka Tano kalandját bemutatni hivatott élőszereplős sorozatba, aminek főszereplője Rosario Dawson lesz. Christensen először a Star Wars II. rész – A klónok támadása című filmben játszotta Anakin Skywalkert, majd az előzménytrilógia harmadik felvonásában átállt a Sötét oldalra, és végül Darth Vader vált belőle. Az Ahsoka cselekményének részletei egyelőre titkosak, amin Dave Filoni dolgozik, aki Jon Favreau mellett producere is lesz a sorozatnak.

Ahsoka Tanót úgy ismerhettük meg, mint Anakin Skywalker egykori padawanját, akit a Star Wars: A klónok háborúja animációs sorozatban mutattak be. Később a Star Wars: Lázadókban is egy epikus csatára is sor került Anakin és Ahsoka között, és a jelenet után sokáig úgy hittük, hogy meghalt Ahsoka. De nem így történt. Egyelőre nem tűnik kézenfekvő döntésnek Anakin szerepeltetése Ahsoka saját sorozatában, még akkor sem, ha tudjuk, hogy a két karakter közös múltja milyen messzire és mélyre megy vissza. Még abban sem lehetünk biztosak, hogy a sorozatban Anakin Skywalker szerepében, s nem Darth Vaderként tűnik fel az egyik visszaemlékezésben. Mivel az Ahsoka – akárcsak a The Mandalorian – a Star Wars VI. rész – A Jedi visszatér eseményei után játszódik időben, Darth Vader már meghalt, így feltehetően csak Erő-szellemként látjuk visszatérni Ahsoka egykori mesterét.

Ahsoka Tano

Ahsoka Tano élőszereplős alakjával a The Mandalorian második évadában találkozhattak a rajongók. Abban a részben Rosario Dawson Tano idősebb változatát keltette életre. Egy részben kapott szerepet, de nem sokkal később bejelentették, hogy Ahsoka egy szólósorozattal visszatér a képernyőre. A pontos dátum nem ismert, de egy ideig még biztosan nem látjuk, ugyanis a sorozatot a tervek szerint csak 2022-ben kezdik filmre venni.

Christenset legközelebb az Ewan McGregor főszereplésével készülő Obi-Wan Kenobi-sorozatban látjuk. A sorozat Star Wars IV. rész – Egy új remény előtt játszódik, és azt mutatja be, hogy a Jedi Rend bukását Obi-Wan hogyan vészeli át azt a nehéz időt a Tatuin homokbuckái között (vagy nem) mielőtt szárnyai alá venné Anakin fiát, az ifjú Luke Skywalkert.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események