Wide Screen
Image default
Játékok

Havi rendszerességű műsorban mutatkoznak be az Outriders részletei

Így semmiről sem maradunk le a játék kapcsán.

A Square Enix izgatottan jelenti be új, havi rendszerességű Outriders Broadcast műsorát, ami új részleteket és információkat fed fel a People Can Fly (Gears of War: Judgment, Bulletsorm) és a Square Enix External Studios (Sleeping Dogs, Just Cause) várva-várt lövöldözős szerepjátékáról.

Minden Outriders Broadcast adás az Outriders sötét és kétségbeesett világának számos különböző funkciójára fog koncentrálni. Az első adás „Built for the Core” címen vadonatúj játékmenetet, helyszíneket, sosem látott képességeket, a kasztok részletes bemutatását, fejlesztési frissítést és sok mást tartogat. Az első része 2020. május 28. 18:00-tól lesz élőben követhető a Square Enix Twitch oldalán.
„A dolgok érthető módon most kicsit furcsák a világban, és igyekszünk a lehető legjobban alkalmazkodni a körülményekhez. Alkalmazottaink biztonságát előtérbe helyezve csapatunk mind a 250+ tagja otthonról dolgozik az egészsége megérzése érdekében. Továbbra is keményen dolgozunk az Outriders fejlesztésén, és tartjuk a 2020 telére tervezett megjelenést” mondta Bartek Kmita, a People Can Fly kreatív rendezője. „A legnagyobb videójátékos rendezvények idei eltörlésével új módokat kerestünk arra, hogy információkról számolhassunk be a játékosoknak. Izgatottak vagyunk, hogy ezentúl minden hónapban új részleteket oszthatunk meg arról, hogy éppen min dolgozunk.”
Az Outriders 2020 telén jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Még több a témában...

Kapaszkodjatok meg, mielőtt elolvasnátok, mennyibe fognak kerülni a PlayStation 5 játékok

Kévés Bence Mihály

TESZT: eFootball PES 2021 Season Update

Szarka Roland

Megjelenési dátumot kapott az Amnesia: Rebirth

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat