Főoldal Filmek Hatalmas bulinak ígérkezik a 2024-es Disney D23 Expo
Filmek

Hatalmas bulinak ígérkezik a 2024-es Disney D23 Expo

De vajon a sztrájkolók is úgy akarják, hogy hatalmasat szóljon a D23 Expo 2024-ben?

415
Disney D23 Expo

A Disney nyilvánosságra hozta, hogy a D23: The Ultimate Disney Fan Event a hivatalos D23 Expo névre keresztelt kiállítás kibővített változata lesz, amelyet 2024. augusztus 9-11. között rendeznek meg a kaliforniai Anaheimben. A jövő évi Disney-rendezvény minden korábbinál nagyobbat szól majd.

Bár a Disney nem volt hajlandó minden részletet elárulni a jövő évi D23 expóról, azt megosztotta, hogy az “egyedülálló élmény látványos műsorokkal, új helyszínekkel és többnapos szórakozási lehetőséggel várja majd a Disney csodálatos világát” kedvelőket. És igen, ahogy a korábbi években már megszokhattuk, a Disney saját rendezvényén jónéhány újdonságot, előzetest és sok más egyebet bejelent majd a Pixar, a Marvel és a Star Wars világából.

A D23 nyitóünnepségére augusztus 8-án kerül sor a Disneyland Resortban, majd augusztus 9-től 11-ig az Anaheim Convention Center ad otthont a rajongói expónak. Ez azonban még nem minden, mivel a “‘móka’ estébe nyúlóan a Honda Centerben – a márkás show-k nagyobb otthonában – is folytatódik”.

A D23 résztvevői augusztus 4-én egy különleges D23-napra is számíthatnak az Angel Stadionban, ahol megnézhetik az Angels és a New York Mets összecsapását, és egy különleges Disney-témájú labdajátékot is élvezhetnek.

A D23: The Ultimate Disney Fan Eventre a jegyek 2024 tavaszán kerülnek árusításra, az Anaheim Convention Centerbe és a Honda Centerbe szóló jegyek részletei pedig később kerülnek nyilvánosságra. A D23 Day az Angel Stadionban és a D23 nyitóünnepsége a Disneylandben szintén jegyhez kötött lesz, ezek árusítására valamikor a jövő év elején kerül sor, ahogy magára az expóra is.

A jövő évi D23 esemény hírét az idei Destination D23 expón a Walt Disney Worldben verték nagydobra. Néhány éve már igazi kuriózumnak számít, hogy a legnagyobb stúdiók nem az egységes nagy találkozókra készülnek, hanem saját eseményekkel várják a rajongókat, s igyekeznek évente váltani ezeket. A expók nemcsak a családoknak ad hatalmas szórakozási lehetőséget, de általában itt jelentik be a legnagyobb híreket is a készülő produkciókról, ahol többek között kedvenceikkel személyesen is találkozhatnak a rajongók.

A 2022-es évben nagy előadásokat kaptak volta a videójátékok, valamint a Marvel Studios, a Lucasfilm és a 20th Century készülő produkciói. A leleplezések között volt többek között az Agymanók 2., a Kívánság, az Elio, az Amy Hennig készülő Amerika Kapitány és a Fekete Párduc játékai, a Disney Illusion Island című videójáték, A mandalóri 3. évadának és a Titkos invázió első nagy előzetesét itt mutatták be, valamint zárt ajtók mögött megnézhették a rajongók a Loki 2. évadának, a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! és a Marvelek teaser előzetesét is.

Disney D23 Expo
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Vaiana Moana
Filmek

Kiszemelték az élőszereplős Vaiana főszereplőjét

Az új változatban nem tér vissza Auli'i Cravahlo.

gravity falls Rejtélyek városkája
Sorozatok

Visszatérhet a Rejtélyek városkája

Lehet, hogy egyszer még eltölthetünk egy újabb nyarat Gravity Fallsban?