Han Solo egykori felesége is feltűnik majd a Solo-filmben?

Olyan hírek jelentek meg, hogy Han Solo első felesége is feltűnhet majd a második Star Wars spin-off-ban.

Olyan hírek jelentek meg, hogy Han Solo első felesége is feltűnhet majd a második Star Wars spin-off-ban.

Azt mindenki tudja, hogy az Egy új remény negyedik részéig Han Solo nem találkozott Leia hercegnővel, így sokan azt feltételezték, hogy a hírhedt Űrkalóz szingliként tette-vette dolgát a nyugisabb hétköznapokon. Sokan úgy gondolják, hogy a készítőknek nem volt idejük arra, hogy egy női karaktert is kidolgozzanak Solo kapitány életébe, de most eljött az idő. A Han Solo: A Star Wars Story film jó néhány évvel azelőtt játszódik, hogy az Egy új reményben megismerhettük volna a csempészt, és ez egy tökéletes pontja lehet annak, hogy a másik oldalát is bemutassák a rajongóknak.

Jeff Sneider a Mashable-től úgy véli, hogy már keresik a stúdiónál a megfelelő női karaktert a Solo filmbe. Sőt, a szakember azt is meri állítani, hogy 4 női színészre szűkítették le, s közülük fog kikerülni a szerencsés. Neveket nem mondott egyelőre. Érdekes egybeesés, hogy pont tegnap kaptak szárnyra azok a pletykák is, amik Lando Calrissian fiatalabb castingjáról szóltak. Ha valóban igazak a hírek, és a Disney, valamint a LucasFilm keresi a fiatalabb mellékszereplőket, akkor pofás kis filmnek nézünk elébe.

Sana Solo-ról, vagy ahogy máskor hívják Sana Starros-ról azt kell tudni, hogy ez lehet az első élőszereplős filmje, amiben láthatjuk a harcost. A karaktert Jason Aaron és John Cassaday művész álmodta meg anno, még a Star Wars 4-re. Sana egy jól képzett pilóta – ezen senki sem lepődött meg -, de pontos történetét nem tudjuk, mint ahogy azt sem, hogy férjhez ment-e Solo-hoz. Voltak közös kalandjaik, arra is akadt példa, hogy neki kellett kihúznia a bajból Han Solo-t, írja a képregény. Később pedig szerelmi háromszög alakult ki Leia, Han Solo és Sana Solo között, de ezt nem befolyásolta az eredeti trilógiát.

A Solo-film főszerepét Alden Ehrenreich színész kapta meg, míg a film élére Phil Lord és Christopher Miller (21 Jump Street és 22 Jump Street) rendezőpárost ültették, és a tervek szerint 2018. májusában fogják bemutatni a közönségnek.

Total
0
Shares
Previous Article

Űrdongó is megmutatta magát a kártyán

Next Article

Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet - Elemezzük ki a második előzetest képkockáról-kockára

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!