Hamarosan érkezik az Aquaman-film első előzetese

James Wan rendező elárulta, hogy nagyon közel van már az Aquaman trailer bemutatója.

James Wan rendező elárulta, hogy nagyon közel van már az Aquaman trailer bemutatója.

Aquaman előbb a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala és Az Igazság Ligája című DC-filmekben bukkant fel, de az igazság az, hogy már Az acélemberben is láttuk őt, ugyanis ő volt az, aki megmentette a vízbe eső Supermant – tudtuk meg utólag Zack Snyder rendezőtől. Jason Momoa, mint Arthur Curry azaz Aquaman idén decemberben önálló filmet kap, ami az egyetlen 2018-as Warner / DC film, így hatalmasok az elvárások.

A tavaszi Las Vegas-i CinemaConon a rajongók már láttak előzetest a filmhez, de sajnos mi nem voltunk ennyire szerencsések. Azonban James Wan rendező Twitteren elárulta, hogy hamarosan itt a hőn áhított első trailer.

Így hét hónappal a bemutató előtt a cselekmény részletét még mindig titkolják, de az biztos, hogy a film Atlantisz királyára fog koncentrálni, és várhatóan a karakter múltjába is jobban elmélyülünk. Jason Momoa mellett olyan színészek kapnak szerepet még, mint Amber Heard (Mera), Nicole Kidman (Atlantisz királynője), Patrick Wilson (Orm Marius / Ocean Master), Dolph Lundgren (Nereus), Willem Dafoe (Nuidis Vulko) és Yahya Abdul-Mateen II (Black Manta). Az Aquaman bemutatója december 21-én lesz.

Total
0
Shares

Leave a Reply

Previous Article

Így fest Linda Hamilton a Terminator 6. forgatása előtt

Next Article
John Wick

A John Wick: 3. felvonás New York-i forgatása befejeződött

Related Posts
Wide Screen YouTube