Wide Screen
Image default
Filmek

Hamarosan érkezik az Aquaman-film első előzetese

James Wan rendező elárulta, hogy nagyon közel van már az Aquaman trailer bemutatója.

Aquaman előbb a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala és Az Igazság Ligája című DC-filmekben bukkant fel, de az igazság az, hogy már Az acélemberben is láttuk őt, ugyanis ő volt az, aki megmentette a vízbe eső Supermant – tudtuk meg utólag Zack Snyder rendezőtől. Jason Momoa, mint Arthur Curry azaz Aquaman idén decemberben önálló filmet kap, ami az egyetlen 2018-as Warner / DC film, így hatalmasok az elvárások.

A tavaszi Las Vegas-i CinemaConon a rajongók már láttak előzetest a filmhez, de sajnos mi nem voltunk ennyire szerencsések. Azonban James Wan rendező Twitteren elárulta, hogy hamarosan itt a hőn áhított első trailer.

Így hét hónappal a bemutató előtt a cselekmény részletét még mindig titkolják, de az biztos, hogy a film Atlantisz királyára fog koncentrálni, és várhatóan a karakter múltjába is jobban elmélyülünk. Jason Momoa mellett olyan színészek kapnak szerepet még, mint Amber Heard (Mera), Nicole Kidman (Atlantisz királynője), Patrick Wilson (Orm Marius / Ocean Master), Dolph Lundgren (Nereus), Willem Dafoe (Nuidis Vulko) és Yahya Abdul-Mateen II (Black Manta). Az Aquaman bemutatója december 21-én lesz.

Még több a témában...

A DC Entertainment igazgatója üdvözli Walter Hamada-t a DC filmek élén

Kévés Bence Mihály

2018 elején kezdődhet a szóló Joker-film forgatása

Kévés Bence Mihály

Kiderült, hogy mikor született Aquaman

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább