Főoldal Sorozatok Hamarabb jöhet a Batman előzménysorozata, a Pingvin
Sorozatok

Hamarabb jöhet a Batman előzménysorozata, a Pingvin

A vártnál előbb lehet a Pingvin bemutatója.

300
Pingvin
Forrás: Warner Bros.

A tavalyi WGA és SAG-AFTRA sztrájkok miatt rengeteg tévésorozat és film késett, köztük a Batman spin-offja. A pénteki negyedik negyedéves eredménybeszámoló során a Warner Bros. Discovery vezérigazgatója, David Zaslav arról beszélt, hogy a jelenlegi tervek szerint a The Penguin premierjére még idén sor kerül Maxon.

David Zaslav meglehetősen pozitívan nyilatkozott a stúdió projektjeiről. A napokban már beszámoltunk arról, hogy a Harry Potter-sorozatot szeretnék három éven belül bemutatni, de jó híreket hallottunk az újjáépített DC Univerzum Elseworlds projektjeiről is.

“Előre tekintve az HBO történetének egyik legjobb felhozatalával rendelkezünk” – jelentette ki David Zaslav. “A következő negyedévben jön a Hacks és a Sárkányok háza, majd a DC Comics adaptációja, A pingvin és az új Dűne-sorozat. Aztán 2025-ben A fehér lótusz új évadával indítjuk az évet, amit a The Last of Us és az Eufória követ, hogy csak néhányat említsünk.”

Ezzel a Pingvin 2024 végi debütálását helyezi kilátásba, és ez egybevág a korábban hallott tervekkel, hogy még év vége előtt műsorra tűzhetik az első epizódokat. A Colin Farrell főszereplésével forgatott sorozat mellett készül a Peacemaker – Békeharcos 2. évada, de a forgatással kapcsolatban James Gunn konkrétumokat nem árult el. A rendező jelenleg a Superman: Legacy-t forgatja, majd ezután jön a Supergirl: Woman of Tomorrow.

A Dune: Prophecy címmel érkező előzménysorozatot valamikor 2024-ben mutatják be, és tudomást szereztünk arról, hogy áprilisban visszatér a stáb Budapestre, hogy leforgassák a sorozat második évadát is.

Pingvin

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Olimpia
Filmek

100 nap múlva indul az 2024-es párizsi olimpiai játékok

Maxold ki a 2024-es párizsi olimpiai játékokat a hamarosan induló Max szolgáltatással.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.