Wide Screen
Image default
Előzetesek

Halálos iramban 8 – féltávhoz érkeztek

Ismét egy rendezői bejelentkezés, melyből megtudhattuk, hol tart az #F8.

Hétről hétre kapunk egy kis ízelítőt F. Gary Gray rendezőtől, aki két akciójelent között sem pihen, mert egy videót készített Vin Diesellel, hogy elárulják a rajongóknak, jól haladnak munkákkal, s már félig kész is vannak. Továbbá megköszönik mindenkinek a segítségét.

Új jeleneteket is tartogat a fenn látható videó. A inspirálót kapunk az izlandi kalandokból, megcsodálhatjuk, miként repülnek a jég hátán a tuninggépek. De a New York-i utcai háztömbös részből is látunk az égből aláhulló verdákat. A film új női főgonoszát (Charlize Theron) sem felejtették ki a mostani werkfilmből. Az előző részben picit fárasztó és ügyetlen Jason Statham gonoszt is fegyverrel a kezében látjuk, vajon felnő most a szerepre, vagy tovább ront hírnevén a hollywoodi színész?

Vin Diesel azt is elárulta, hogy a film az elvárásain felül teljesít, és méltó folytatása lesz a sorozatnak. Odáig lesznek érte a rajongók.

Az autóakrobatikus mozit 2017. április 14-én nézhetjük meg a mozikban.

Még több a témában...

Már forog a Men in Black spin-off a Thor sztárjával

Kévés Bence Mihály

Idris Elba lett a Halálos iramban spin-off gonosztevője

Kévés Bence Mihály

John Cena is csatlakozott a Halálos iramban 9. rész szereplőgárdájához

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább