Főoldal Filmek Hailee Steinfeld megtörte a csendet, s végre beszélt Kate Bishop szerepéről
Filmek

Hailee Steinfeld megtörte a csendet, s végre beszélt Kate Bishop szerepéről

Új hőst avatunk a Sólyomszem-sorozatban.

624
kate bishop 1

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige két hete már megerősítette, hogy Hailee Steinfeld kapta Kate Bishop szerepét a készülő Sólyomszem című Disney+ sorozatban. Közel egy éven keresztül ment a pletyka, hogy ki kapja majd a szerepet, és végül a forgatási képek leplezték le, hogy az ŰrDongó sztárja lett a befutó.

A KICKS 99.1 készített néhány napja interjút a Marvel Moziverzum új dögös hősével, ahol természetesen téma volt a Marvel szerepe is. Steinfeld megjegyezte, hogy milyen érzés volt csatlakozni a Marvel Moziverzumhoz, véleménye szerint megtiszteltetésben volt része, hogy ő is része lehet ennek a hatalmas univerzumnak.

Végül a kiszivárgott forgatási fotók ugrasztották ki a nyulat a bokorból, hiszen a megannyi spekuláció után Steinfeld szerepe biztossá vált a sorozatban. Amikor erről kérdezték színésznőt, felnevetett, s csak annyit mondott:

Igen, igaz, mi csak megpróbáltunk eljutni valahová, és egy rakás kép készült erről, hogy most itt forgatunk. Annyira izgatott vagyok, és megtiszteltetés számomra, hogy része vagyok a Marvel Moziverzumnak, s Jeremy mellett játszhatok. Csodálatos és ez egy egészen más világ, mint a Dickinson. Tudod, művészként, színészként szórakoztató két ilyen különböző dologban kipróbálni magad. Szóval ez csodálatos.

Hailee Steinfeld

És ez még csak a kezdet. Bár már jövőre szerepet kap Clint Barton oldalán Kate Bishop, a jövőben még nagyobb szerepet szánnak a karakternek, hiszen a Marvel Studios a Fiatal Bosszúállók bemutatásán dolgozik. A sorozat sztoriját hétpecsétes titokként kezelik, de az már szinte biztos, hogy Jeremy Renner elköszön a szereptől, és a szárnyai alá vett tanítványa lesz majd az új hős. A Sólyomszem-sorozatot valamikor 2021 végén mutatják majd be.

Kate Bishop
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Amerika kapitány: Szép új világ
Filmek

Az állítja Giancarlo Esposito, hogy eddig senki nem találta el szerepét az Amerika kapitány: Szép új világban

Giancarlo Esposito már feltűnt az Amerika kapitány: Szép új világ előzetesében.

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.