Főoldal Játékok Gyönyörűen fest a Resident Evil Village PS4 Pro-n is
Játékok

Gyönyörűen fest a Resident Evil Village PS4 Pro-n is

Elképesztő látványvilággal fogja megörvendeztetni a legújabb Resident Evil játék a jelenlegi generációs konzolok tulajdonosait is.

170

Manapság már szinte minden az új generációs konzolokról szól, hiszen például a Returnal vagy a Ratchet&Clank Rift Apart is csak PS5-re fog érkezni. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy jelenleg sokan még ha szeretnének sem tudnak a Sony új masinájához hozzájutni és az Xbox Series ellátmányok sem verdesik az eget. Ilyen helyzetben bukott el a Cyberpunk az előző generációs optimalizálatlansággal és úgy néz ki nem esik ebbe a csapdába bele a Capcom.

Most egy rövidebb játékmenet videót mutattak a fejlesztők a május elején érkező legújabb részről, ami PS4 Pro konzolon futott. Természetesen már bőven megvannak a korlátai ennek a verziónak, de szerencsére még így is gyönyörűen néz ki. Jól kivehető, hogy az elképesztő fényeffekteket nem érte túl nagy csapás és még ebben a változatban is fel tudják dobni az egész játékmenetet. Viszonylag stabilan tudja tartani a magasabb képkocka sebességet mindezért beáldozva a nagyobb felbontást.

Nagyon örvendetes, hogy egyre több fejlesztő megy rá a több FPS-re a magasabb felbontás helyett konzolokon is, hiszen sokkal jobb játékélményt tudnak így nyújtani. Ami nagyon érdekes volt még ebben a videóban az Lady Dimitrescu újabb megjelenése, hiszen a nagyon magas vámpírhölgy ezeken a jeleneteken is elképesztően erősnek és félelmetesnek tűnt. Nagyon várjuk már a május elejét, hogy végre a kezünkbe foghassuk ezt az alkotást és megtapasztalhassuk, mit is tud a Capcom legújabb mesterműve.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Dragon Age: Dreadwolf
Játékok

Bemutatkozott a Dragon Age: Dreadwolf világa

2024 nyarán végre leleplezik az új Dragon Age játékot.

Xbox Game Pass
Játékok

PlayStation és Nintendo konzolokra is jöhet a Game Pass?

A Microsoft minden elérhető képernyőre, eszközre eljuttatná az Xbox Game Pass szolgáltatását.

Dragon's Dogma 2
Játékok

Márciusban jön a Dragon’s Dogma 2

A Capcom nagy sikerű akció-szerepjátéka végre folytatást kap.

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty
Játékok

Végleges, Ultimate kiadást kap a Cyberpunk 2077

A lemezes formában is kapható kiadás az alapjáték mellett a Phantom Liberty...