Image default
Filmek Gossips

Gyerekeknek készül az új Fantasztikus Négyes?

A Fox nagyon eltökélten próbálja megtartani a jogokat a Fantasztikus Négyes filmekhez, ugyanis a pletykák szerint készül az első gyerekeknek szóló Marvel mozi.

Mostanra gondolom a legtöbb Marvel fan tudja, hogy ha a Fox megakarja tartani a Fantasztikus Négyes filmek jogait, akkor nem ülhet a babérjain, hanem filmet is kell készíteniük belőle. A legutóbbi hírek szerint a stúdió egy új célközönséget próbál megfogni, ami a legutóbbi fiaskó után nem meglepő.

Az új közönség pedig a gyerekek lesznek, ugyanis a terv szerint A hihetetlen család-hoz hasonló koncepcióban készítenék el a hőscsapat új kalandját. Sőt, a források azt állítják, hogy a főszerepben Mr.Fantastic és a Láthatatlan Lány gyermekei lesznek, azaz Franklin és Valeria Richards.

Kíváncsian várom mennyire lesz sikeres ez az új megközelítés, tekintve hogy az eddigi feldolgozások jóindulattal is csak középszerűek voltak. Ti mit gondoltok, jó ez az új irány?

Még több a témában...

Az Assassin’s Creed – Ismerd meg az asszaszinokat és a templomosokat

Kévés Bence Mihály

Így mutat Hugh Jackman Old Man Logan képében

Kévés Bence Mihály

Az Alien 5. figyelmen kívül hagyja az Alien 3. és 4. részeket

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább