Wide Screen
Image default
Filmek

Gwyneth Paltrow a Bosszúállók: Végjáték után elhagyja a Marvel Moziverzumot

Gwyneth Paltrow a Bosszúállók: Végjáték szerepe lehet az utolsó nagy játéka a Marvel Moziverzumban, de ettől függetlenül nyitott a cameo jelenetekre.

Gwyneth Paltrow a Bosszúállók: Végjáték szerepe lehet az utolsó nagy játéka a Marvel Moziverzumban, de ettől függetlenül nyitott a cameo jelenetekre.

Egyre inkább beigazolódni látszanak a korábbi hírek, miszerint a Bosszúállók: Végjáték után óriási változáson megy keresztül a Marvel, és új hősök érkeznek a mostaniak helyére. Gwyneth Paltrow a Variety interjújában megerősítette, hogy a Bosszúállók: Végjáték szerepe után elhagyja az univerzumot.

Úgy érzem, hogy egy kicsit öreg vagyok már ahhoz, hogy szuperhősruhában szerepeljek. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy szerepelhettem, mert igazából rábeszéltek a szerepre. Barátok voltunk Jon Favreau rendezővel. Csodálatos élményben volt részem, ahogy elkészítettük az első Vasembert és láttuk utána, hogy mennyire fontossá vált a rajongóknak.

Paltrow a Bosszúállók negyedik része után kivonul a szuperhősfilmek univerzumából, ugyanakkor azt elárulta, hogy nem zárkózik el teljesen a Marveltől, elképzelhető, hogy a jövőben is látjuk még Pepper Potts szerepében, mint ahogy láttuk őt a Pókember: Hazatérés cameo jelenetében.

Megtisztelve érzem magam, hogy része lehetettem valami olyannak, amiért az emberek annyira szenvedélyesek. Természetesen, ha azt mondják, hogy „beugrasz egy napra?”, akkor én mindig ott leszek, ha szükség van rám.

Gwyneth Paltrow

A Vasember franchise harmadik része után Pepper meglehetősen a háttérbe szorult, az utóbbi filmekben, a Pókember: Hazatérésben, valamint a Bosszúállók: Végtelen háborúban már csak mellékszerepet osztottak a karakternek, azonban a kiszivárgott képek arra engednek következtetni, hogy szerepe a Végjátékban kárpótolhatja a rajongókat. Több koncepciós rajzon is megmutatták már Rescue nevű páncélját, amit a Bosszúállók: Végjátékban fog viselni Miss Potts.

Még több a témában...

A Marvel Studios már a bemutató előtt berendelte a Loki Disney+ sorozat második évadát

Kévés Bence Mihály

FEJTÁGÍTÓ: A Marvel Bosszúállóinak van egy titkos fegyvere az X-Menek ellen

Kiss Zita

A Végtelen háborúban a Fekete Rend vezetője, Corvus Glaive az egyik szereplőt megölte volna

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat