Moff Gideon

Giancarlo Esposito már a The Mandalorian negyedik évados terveiről beszélt

Úgy tűnik, a Disney hosszú távon tervez a sorozattal.

Bár a mozifilmek terén elég vegyes a Disney ténykedésének megítélése, az elvitathatatlan, hogy okosan építik a Disney+ platformot. Hamar kijelentették, hogy a streamingszolgáltató fő csapásiránya a Star Wars és a Marvel lesz, utóbbi esetében idén érkeznek majd az első sorozatok, melyek egyelőre már jól ismert karakterekkel dolgoznak, és egyfajta kiegészítésként szolgálnak a fősodorhoz. A Star Wars terén pedig megemlíthetjük, hogy hosszú idő után itt kapott egy minden ízében méltó lezárást a Star Wars: A klónok háborúja című animációs produkció, emellett Jon Favreau gondozásában elindult a The Mandalorian, mely amellett, hogy a nézők között hatalmas sikert aratott, a nemrégiben lezajlott Emmy-díjátadón is tényező volt, többek között a legjobb drámasorozat kategória egyik jelöltjeként.

A sorozat második évada október 30-án landol a Disney+-on, a széria egyik sztárja, Giancarlo Esposito már a negyedik évadról beszélt a People magazinnak. A harmadik szezon érkeztéről már korábban tudtunk, a negyedik kanyart azonban még senki nem hozta szóba. A színész azonban így fogalmazott:

Egy olyan univerzumban játszódik a történet, ami hatalmas, és amiben rengeteg felfedeznivaló van. Szóval úgy gondolom, hogy egyelőre csak az alapok lefektetése, a kérdések feltevése folyik, a válaszok a harmadik, negyedik évadban jöhetnek majd.

A sorozat második évadát tehát október 30-tól érdemes keresni, a harmadik szezon premierdátumáról egyelőre nincs hír.

Total
2
Shares
Previous Article
Tenet

John David Washington kész visszatérni a Tenet folytatásában, de minden Christopher Nolan rendezőn múlik

Next Article
Cassian Andor

Kényszerből Toby Haynes váltja Tony Gilroy rendezőt a Cassian Andor Disney+ sorozat élén

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!