Főoldal Játékok Giancarlo Esposito lehet az új Far Cry játék sztárja?
Játékok

Giancarlo Esposito lehet az új Far Cry játék sztárja?

A népszerű színész egy interjúban csacsogott idő előtt, amit gyorsan töröltek is.

200

Giancarlo Esposito neve (de fizimiskája mindenképp) ismerős lehet, aki követi napjaink filmjeit, sorozatait. A színész rengeteg szerepet eljátszott az elmúlt harminc esztendőben, szerepeit felsorolni nem egy perces feladat, de az átlag néző legutóbb Better Call Saul vagy a The Mandalorian epizódjaiból emlékezhet rá leginkább.

A nap kétségkívül legszaftosabb pletykája viszont nem kevesebbet állít, minthogy videojátékban fog nemsokára debütálni. A hírt a Gamereactor szellőztette meg, egy Collider interjúra hivatkozva (jelen pillanatban már egyik sem elérhető). Esposito az anyagban állítólag arról mesélt, hogy nemsokára egy olyan szerepe lesz, amely egészen új típusú színészetet kíván meg. A Gamereactor saját forrásra hivatkozva egyenesen kijelentette, hogy ez nem is lehet más, mint a közelgő új Far Cry, amit számosítottak is, hatodik részként.

Hogy a dolog igaz-e vagy sem, azt természetesen egy hivatalos bejelentésig nem fogjuk megtudni, mindenesetre némi hitelt adhat, hogy két nevesebb lap a forrás, nem holmi mindentudó influenszerek. A színész eddig nem dolgozott ilyen produkciókban, mindössze a Payday 2 egy élőszereplős rövidfilmjében szerepelt, valamint a Destiny egyik reklámjában. Hogy valóban közeleg-e az áttörés, azt hamarosan megtudhatjuk, hiszen a francia kiadó épp jövő hétre (július 12) tervezi a Ubisoft Forward című, E3-t helyettesítő beharangozó eseményét.

Szerző

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Avatar: Frontiers of Pandora
Játékok

Két sztori DLC-t is kap az Avatar: Frontiers of Pandora

A Ubisoft leleplezte a játék megjelenése után érkező tartalmakat.

Assassin's Creed Mirage
Játékok

Assassin’s Creed Mirage teszt

Az orgyilkos széria legújabb része visszanyúlt az alapokhoz.

The Crew Motorfest
Játékok

The Crew Motorfest teszt

Kihívója akadt a Forza Motorsportnak?

Tom Clancy's The Division 2
BREAKINGJátékok

Készül a Tom Clancy’s The Division 3

A Ubisoft egy sajtóközleményben leplezte le, hogy készül a poszt apokaliptikus széria...