Giancarlo Esposito lehet az új Far Cry játék sztárja?

A népszerű színész egy interjúban csacsogott idő előtt, amit gyorsan töröltek is.

Giancarlo Esposito neve (de fizimiskája mindenképp) ismerős lehet, aki követi napjaink filmjeit, sorozatait. A színész rengeteg szerepet eljátszott az elmúlt harminc esztendőben, szerepeit felsorolni nem egy perces feladat, de az átlag néző legutóbb Better Call Saul vagy a The Mandalorian epizódjaiból emlékezhet rá leginkább.

A nap kétségkívül legszaftosabb pletykája viszont nem kevesebbet állít, minthogy videojátékban fog nemsokára debütálni. A hírt a Gamereactor szellőztette meg, egy Collider interjúra hivatkozva (jelen pillanatban már egyik sem elérhető). Esposito az anyagban állítólag arról mesélt, hogy nemsokára egy olyan szerepe lesz, amely egészen új típusú színészetet kíván meg. A Gamereactor saját forrásra hivatkozva egyenesen kijelentette, hogy ez nem is lehet más, mint a közelgő új Far Cry, amit számosítottak is, hatodik részként.

Hogy a dolog igaz-e vagy sem, azt természetesen egy hivatalos bejelentésig nem fogjuk megtudni, mindenesetre némi hitelt adhat, hogy két nevesebb lap a forrás, nem holmi mindentudó influenszerek. A színész eddig nem dolgozott ilyen produkciókban, mindössze a Payday 2 egy élőszereplős rövidfilmjében szerepelt, valamint a Destiny egyik reklámjában. Hogy valóban közeleg-e az áttörés, azt hamarosan megtudhatjuk, hiszen a francia kiadó épp jövő hétre (július 12) tervezi a Ubisoft Forward című, E3-t helyettesítő beharangozó eseményét.

Total
0
Shares
Previous Article
Brie Larson

Brie Larson YouTube-csatornát indított, többek között így derült fény Terminátor és Star Wars meghallgatásokra is

Next Article
Suicide Squad

David Ayer arra kéri a rajongókat, hogy kampányoljanak a Suicide Squad rendezői változatáért

Related Posts