Ghostbusters – Melissa McCarthy visszaszól

Az idén nyáron érkező, női főszereplős “Szellemirtók” reboot már rögtön a bejelentésekor történelmet írt.

Az idén nyáron érkező, női főszereplős “Szellemirtók” reboot már rögtön a bejelentésekor történelmet írt. Az csak egy apró tény, hogy a film legelső előzetesét többen szavazták le youtube-on, mint eddig bármi mást, a film hamar egy megmagyarázhatatlan és elképesztő gyűlölethadjárat kereszttüzében találta magát.

A kommentelők számottevő része a szereplők nemét kifogásolta, és csak elenyésző számuk tartott attól esetleg, hogy a film a rendező, vagy bármelyik alkotó személye miatt lesz rossz. Egyesek bojkottálják a filmet, mások habzó szájú kommentekkel harcolnak azóta is.

A film egyik főszereplője, Melissa McCarthy, egy nemrég a Guardian-ben megjelent interjúban fűzött hozzá pár higgadt szót a szituációhoz:

“Azok a kommentek – ‘Tönkreteszitek a gyerekkoromat…’. Most ez komoly? Négy nő, akik egy akármilyen filmet készítenek ezen a Földön, tönkretehetik a gyermekorodat? Az én képzeletemben ezek az emberek olyanok, akik mellett nem áll egy Ben (Falcone, a férje), akiknek nincsenek barátaik, ezért csak a számítógépük előtt ülnek, és gyűlöletet öntenek erre a hamis világra, ami az internet. Csak remélni tudom, hogy találnak maguknak egy barátot…”

Forrás: IndieWire

Total
0
Shares
Previous Article

Sötétebb szerepet kap The Rock a Halálos iramban 8. részében

Next Article

Jeremy Irons szerint a Batman v Superman "zavaros"

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!