Wide Screen
Image default
Filmek

Paul Feig még mindig A szellemírtók folytatásán töri a fejét

Habár A szellemírtók újabb feldolgozása nem döntött osztatlan sikert a mozikban, a rendező szívesen készítene folytatást a csajoknak.

Habár A szellemírtók újabb feldolgozása nem döntött osztatlan sikert a mozikban, a rendező szívesen készítene folytatást a csajoknak.

Paul Feig rendező és társíró a napokban tett nyilatkozatában elmondta, hogy ugyan a csajos A szellemírtók film nem aratott akkora sikert, de ettől ő még szeretné folytatni a filmet, s új résszel bővíteni a franchiset. A rendező a következőket mondta a Yahoo-nak:

Szeretnénk [elkészíteni egy folytatást], de igazából ez már a stúdión múlik… Annyira szórakoztató volt forgatni az első részt is. Az elmúlt két év alatt egészen jó kis rajongói tábor alakult ki a film körül. Minden nap olyan emberekkel találkoztam, akik rajongtak a filmért, és sok olyan nővel, akiket inspirált az, hogy nőket láttunk a tudományos területen… Nagyon büszke vagyok a filmre, és arra, hogy milyen színészekkel dolgoztam együtt a forgatáson.

A film az összesített értékeléssel továbbra is 73%-on áll a Rotten Tomatoes oldalon, ami annyira nem rossz, azonban a Box Office ennél sokkal rosszabb mutatóval bír. A film nem volt képes átlépni a 300 millió dolláros bevételi mutatót, így a stúdió kénytelen volt elnapolni a folytatást. De talán éppen Feig elhivatottsága majd most meggyőzni a Sony Pictures embereit, hogy van még potencia egy új részben, s adjanak engedélyt a folytatásra.

Még több a témában...

A Sony Pictures nem fogja bemutatni a nagy filmeket, amíg a COVID-19 pandémia el nem múlik

Kévés Bence Mihály

S.J. Clarkson rendezővel az élén egy titkos Pókember projekten dolgozik a Sony és a Marvel

Kévés Bence Mihály

A Sony megerőltette magát, amikor nevet adott a saját Pókember filmes univerzumának

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat