Wide Screen
Image default
Filmek

Paul Feig még mindig A szellemírtók folytatásán töri a fejét

Habár A szellemírtók újabb feldolgozása nem döntött osztatlan sikert a mozikban, a rendező szívesen készítene folytatást a csajoknak.

Paul Feig rendező és társíró a napokban tett nyilatkozatában elmondta, hogy ugyan a csajos A szellemírtók film nem aratott akkora sikert, de ettől ő még szeretné folytatni a filmet, s új résszel bővíteni a franchiset. A rendező a következőket mondta a Yahoo-nak:

Szeretnénk [elkészíteni egy folytatást], de igazából ez már a stúdión múlik… Annyira szórakoztató volt forgatni az első részt is. Az elmúlt két év alatt egészen jó kis rajongói tábor alakult ki a film körül. Minden nap olyan emberekkel találkoztam, akik rajongtak a filmért, és sok olyan nővel, akiket inspirált az, hogy nőket láttunk a tudományos területen… Nagyon büszke vagyok a filmre, és arra, hogy milyen színészekkel dolgoztam együtt a forgatáson.

A film az összesített értékeléssel továbbra is 73%-on áll a Rotten Tomatoes oldalon, ami annyira nem rossz, azonban a Box Office ennél sokkal rosszabb mutatóval bír. A film nem volt képes átlépni a 300 millió dolláros bevételi mutatót, így a stúdió kénytelen volt elnapolni a folytatást. De talán éppen Feig elhivatottsága majd most meggyőzni a Sony Pictures embereit, hogy van még potencia egy új részben, s adjanak engedélyt a folytatásra.

Még több a témában...

Tom Holland elárulta, hogy miért lesz vonzó az Uncharted-film a rajongóknak

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy a Sony Pictures egy női Pókember-filmen dolgozik

Kévés Bence Mihály

Bővül a Pókember univerzum, hiszen a Sony Pictures egy titokzatos filmet jegyzett be 2021-ra

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon