Wide Screen
Image default
Gamer

George R. R. Martin tényleg egy játékon dolgozik

A világhírű író egy meg nem nevezett japán csapattal dolgozik, most a Gematsu gyűjtött össze pár információt róla.

Rengeteg vita és nézeteltérés között lezajlott a Trónok harca záró évada is, amely sok emberből hangos nemtetszést váltott ki. A konspirációs teóriák sem maradhattak el, hiszen népes tábora volt annak a hitnek, hogy George R.R. Martin már kész van a könyvekkel, csupán a sorozat végét várja a kiadásával. Amint azonban átrágtuk magunkat A tűz és jég dala kálváriáján egy egészen érdekes projektre bukkanhatunk.

Nem is olyan régen megírtuk, hogy a világhírű író a From Software csapatával egyeztet egy új játék készítésén, amely nyílt világú több királyság van benne és a főbb képességeket úgy szerezhetjük meg, ha meggyilkoljuk ezek vezetőit. A hírek szerint Martin vezeti az írói csapatot. A projekt “GR” néven fut és már három éve fejlesztik. Nyílt világú, lovagolós szórakozásnak ígérkezik. Elméletileg a Microsoft E3-as paneljén fog bemutatkozni a nagyközönség előtt. A forrás igazolására jó alapot adhat maga Martin, aki elismerte a saját blogbejegyzésében, hogy “konzultált egy japán játékról”.

Még több a témában...

Időszakos PS exkluzív lehet majd a GTA 6?

Héja Szabolcs

Ilyen lesz a Gears 5 borítója

Héja Szabolcs

Cenzúrát tartalmaz a Devil May Cry 5 Playstation-ös változata!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább