Geoff Keighley már kipróbálhatta a PlayStation 5-öt

A Dual Sense kontroller főbb erényeit mutatta be a showman.

Geoff Keighley Summer Game Fest elnevezésű E3 pótléka egész nyárra széthúzva szállítja az érdekességeket a videojátékok világából. Ami mostanában egy nagyon érdekes közeg, hiszen ősszel érkezik az új generáció, de ezt aligha kell bárkinek is magyarázni. Az ismert showman a napokban kapott egy PS5-öt (valószínűleg egy devkitet, mert a gépet nem láthattuk), amelyhez egy Dual Sense kontrollert is mellékeltek. Ennek mutatta be a lehetőségeit.

A próba az Astro’s Playroommal zajlott, amelyről a júniusi PS5 játékbemutató óta tudjuk, hogy minden gépre előre installálva érkezik majd megjelenéskor. Kicsit fura volt a bemutató, mert a haptikus visszacsatolást, ami az irányító egyik fő erénye, nem igazán lehet egy videón bemutatni, legalább olyan hálátlan feladat, mint a VR-ról, vagy a HDR-ről mesélni valakinek úgy, hogy magát az élményt nem élheti át.

Ettől függetlenül érdemes megnézni az anyagot, hiszen egy rögtönzött élménybeszámolót kapunk, közben pedig Astro legújabb kalandjába is betekintést nyerünk. Ezután Eric Lempellel, a PlayStation marketing vezérigazgatójával beszélgetett el a műsorvezető, akivel a PS5 főbb erényeiről, marketing kérdésekről beszélgettek. Sajnos azt nem sikerült kihúzni belőle, hogy a gép és a kontroller milyen más színvariációkban lesz még elérhető, ennek megválaszolását egy későbbi időpontra ígérte a szakember.

Total
0
Shares
Previous Article

A Russo testvérek rendezésében jön a Netflix eddigi legdrágább filmje

Next Article

Így változott a The Last of Us grafikája

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!