Wide Screen
Image default
Játékok

[Gamescom 2019] Tisztul a kép a Death Stranding kapcsán

Két új karakterbemutatót és egy igazi gameplayt is kaptunk.

A mai Gamescomot megnyitó Opening Night Live show abszolút sztárja a Death Stranding volt. Hideo Kojima a fejlesztés igen sűrű utolsó szakaszában szakított időt arra, hogy kiszolgálja a rajongókat és kicsit promózza a játékot. Miután minden oldalról körbenyalták egymást Geoff Knightleyval (akiről kiderült, hogy cameózik a történetben, Kojima más haverjaival egyetemben), végre további anyagokat is mutattak nekünk. Konkrétan két karakter is bemutatkozott, valamint valós, igazi gameplayt is láthattunk. Természetesen ezek sem voltak mentesek a szokásos misztikumoktól és furcsaságoktól.

Ha például a már sokat látott csecsemők megijednek, vagy bajuk van, ugyanúgy ringatni kell őket, mint egy kisbabát a való életben (csak itt a Dual Shockot fogjuk babusgatni). A csúcs viszont az volt, hogy lehet (sőt kell) vizelni is a játékban. Kojima azt is elhintette, hogy ezt akár fegyverként is használhatjuk majd, de nem fejtette ki miként. Mindenesetre nem tudjuk úgy forgatni Norman Reedus karakterét, hogy illetlen dolgot lássunk, szóval nem kell félni (ilyen téren) explicit tartalomtól. További érdekességekért beszéljenek helyettem a videók.

Még több a témában...

Nincs jobb alkalom beszállni a Call of Duty: Modern Warfare-be

Sinka Tamás

A The Last of Us rajongók készüljenek a keddre

Sinka Tamás

Befutott az utolsó kedvcsináló a Wolfenstein: Youngbloodhoz

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább