[Gamescom 2019] Nézzük mit tudunk a Humankindról!

A Gamescomon az Opening Night keretein belül bemutatott stratégiai játékról tudhattunk meg most egy pár információt.

A Gamescomon az Opening Night keretein belül bemutatott stratégiai játékról tudhattunk meg most egy pár információt.

Mi lenne, ha újraírhatnád az emberiség történelmének teljes narratíváját? Hogyan változtatnák meg az emberiség sorsát? Ezek a kérdések állnak az Amplitude és a SEGA legújabb, hihetetlenül ambiciózus történelmi, körökre osztott stratégiai játéka, a Humankind középpontjában, melyben a neolit korszakból egészen a modern időkig vezetheted népedet, más-más kultúrákat keverve a különböző korszakokon áthaladva, hogy megalkosd saját egyedi civilizációd.

„A Humankind az igazi szerelemgyerekünk” – mondta Romain de Waubert, Chief Creative Officer, Amplitude Studios. „Az Amplitude Studios ennek a játéknak a megalkotására jött létre, és minden korábbi játékunk ezt a pillanatot vezette fel. Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy végre megoszthatjuk a közösséggel, mi volt az Amplitude szívében az első naptól kezdve.”

Nézzünk akkor egy pár fontos dolgot a játékról, amit eddig nem tudhattunk:

  • 1 millió civilizáció: Alkosd meg saját egyedi civilizációdat az emberiség örökségének 60 különböző történelmi kultúráját kombinálva. Kezdj az ősi Egyiptommal, majd fejlődj tovább rómaiakká, khmerekké, vagy akár vikingekké – a döntés a tiéd. Mindegyik kultúra saját különleges játékmeneti rétegével, a lehetőségek száma közel végtelen.
  • Több mint történelem, ez a te történeted: Nézz szembe valódi történelmi eseményekkel és alakokkal, tegyél jelentős tudományos felfedezéseket, és látogasd meg a világ csodáit. Alakítsd néped hitét és konfrontálódj más játékosokkal. Minden döntésed tovább színesíti történeted.
  • Az utókor szemében: Az út fontosabb, mint maga a célállomás. A hírnév egy új és összefogó győzelmi feltétel. Minden nagy tetted, minden morális döntésed, minden megnyert csatád tovább növeli hírneved, és tartós hatást gyakorol a világra. A játékban a legnagyobb hírnevű játékos nyer.
  • Egy taktikus világ: Mutasd meg taktikai képességeidet a domborzati viszonyok, városépítés, teljesen taktikus összecsapások és háborús eszközök elsajátításával. Válassz magaslati helyet városodnak, hogy nehezebben ostromolható legyen. Helyezd íjászaidat az erdőbe, hogy elkerüld a rohamozó lovasságot. Hívd segítségül szövetségeseidet és változtasd az epikus összecsapásokat többszemélyes világháborúvá!

A Humankind a 2020-as év folyamán fog valamikor megjelenni.

 

Total
1
Shares
Previous Article
Kevin Feige

Kevin Feige több Marvel-filmben is segített a Sonynak, köztük a Venomnál is közreműködött

Next Article
Pókember: Idegenben

A Sony számításai szerint Tom Holland további két Pókember-filmben szerepelhet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!