x
Close


Közelgő események

Játékok

[Gamescom 2019] Megmutatta a gameplayt a Stadia exkluzív Gylt

A játék novemberben debütál a streaming szolgáltatással együtt.

[Gamescom 2019] Megmutatta a gameplayt a Stadia exkluzív Gylt
  • Publishedaugusztus 20, 2019

A játék novemberben debütál a streaming szolgáltatással együtt.

Az Opening Night Live keretein belül a Gylt is kicsit jobban bemutatkozott a Gamescomon. A játékot eredetileg a Stadia Connecten leplezték le az E3 idején, s habár exkluzívnak volt aposztrofálva, az elkövetkező hetekben kissé bizonytalan nyilatkozatokat tettek a Tequila Works (Deadlight, Rime) fejlesztői a célplaformokat tekintve. Azóta biztosan volt egy-két tárgyalás a Google-lel, ugyanis a Raul Rubio CEO legalább háromszor elmondta a rövidke prezentáció során, hogy Stadia exkluzív a játék és ennek mennyire örülnek.

Maga a játék egy puzzle/akció/platform hibrid, hangulatban kicsit a Little Nightmarest, grafikai stílusban meg a Pixar rajzfilmeket idézi. Egy kislányt, Sallyt irányíthatunk majd, aki a gyermeki félelmeitől övezve keresi elveszett unokatestvérét, többnyire sötét, kísérteties helyeken. Hű társa egy elemlámpa lesz, ami nem csak világításra lesz jó, hanem a különféle szörnyek ellen is jól jön majd, mint fegyver.

https://youtu.be/3xSpMb6Vbdc

Written By
Sinka Tamás

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.