Wide Screen
Image default
Játékok

[Gamescom 2019] Megmutatta a gameplayt a Stadia exkluzív Gylt

A játék novemberben debütál a streaming szolgáltatással együtt.

Az Opening Night Live keretein belül a Gylt is kicsit jobban bemutatkozott a Gamescomon. A játékot eredetileg a Stadia Connecten leplezték le az E3 idején, s habár exkluzívnak volt aposztrofálva, az elkövetkező hetekben kissé bizonytalan nyilatkozatokat tettek a Tequila Works (Deadlight, Rime) fejlesztői a célplaformokat tekintve. Azóta biztosan volt egy-két tárgyalás a Google-lel, ugyanis a Raul Rubio CEO legalább háromszor elmondta a rövidke prezentáció során, hogy Stadia exkluzív a játék és ennek mennyire örülnek.

Maga a játék egy puzzle/akció/platform hibrid, hangulatban kicsit a Little Nightmarest, grafikai stílusban meg a Pixar rajzfilmeket idézi. Egy kislányt, Sallyt irányíthatunk majd, aki a gyermeki félelmeitől övezve keresi elveszett unokatestvérét, többnyire sötét, kísérteties helyeken. Hű társa egy elemlámpa lesz, ami nem csak világításra lesz jó, hanem a különféle szörnyek ellen is jól jön majd, mint fegyver.

Még több a témában...

[Gamescom 2019] A Nintendo kiterítette kártyáit

Sinka Tamás

JÁTÉKTESZT: GRID

Ragács András

[Gamescom 2019] Régi nagy név tér vissza: Comanche

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon