x
Close


Közelgő események

Játékok

[Gamescom 2019] Inside Xbox elődadás

Lássuk a Microsoft Gamescom-os előadásának a leglényegesebb részleteit!

[Gamescom 2019] Inside Xbox elődadás
  • Publishedaugusztus 19, 2019

Lássuk a Microsoft Gamescom-os előadásának a leglényegesebb részleteit!

Kiveséztük már a mai Nintendo előadást, így most azon a sor, hogy egy kicsit jobban belessünk a Microsoft Inside Xbox keretein belül tartott összegzésére, ami rengeteg érdekességet tartogatott számunkra. Lássunk is hát hozzá!

Blair Witch

Az első játék amelyik látható volt egy igazán parás alkotásnak tekinthető. A hónap végén érkező Blair Witch egy “laza” sztori előzetest kapott, amelyiktől az embernek a szőr is feláll a hátán.

Game Pass bővülés 

A szokásos game pass bővülés sem maradhatott ki, két igazán érdekes alkotással lett gazdagabb a csomag. A bejelentés kapcsán megemlítendő még, hogy az Age of Empires: Definitive Edition elérhető mostantól a Steamen keresztül.

Gears POP!

Az este egyik fő hívószava a Microsoft körül a Gears köré épül. Ez még ugyan nem a Gears 5, viszont láthattunk egy előzetest az animált mobilos játékukból is.

NBA 2k20

A legnépszerűbb kosárlabdás játék felől is hallhattunk új dolgokat. Megmutatta többek között magát a MyCareer mód és a stúdióban volt a New Orleans Pelicans játékosa Josh Hart is, aki megtudta milyen értékelést fog kapni az idei alkotásban.

https://youtu.be/IEmQFIKTKlc 

PUBG

Az egyik legnépszerűbb Battle Royale játék is elérkezett a 4. Seasonjához és végre nemsokára együtt tudnak játszani a PS4 és az Xbox One felhasználók. Végre. Crossplay.

Ghost Recon Breakpoint

Az ősszel debütáló alkotáshoz világpremierként betekinthettünk a PVP Ghost War módba, ahol 4 a 4 ellen küzdhetünk.

Borderlands 3

Új játék, új Vault Hunterek. Ismét sok érdekességet láthattunk a szeptemberben érkező Borderlands alkotás kapcsán, amelyet alább meg is tekinthettek.


Wasteland 3

Ismét egy világpremierrel kecsegtetett a Microsoft, a méltán népszerű Wasteland széria legújabb tagját láthattuk közelebbről ezen az előzetesen.

Új kontrollerek

A már bemutatott igazán izgalmas irányítókat láthatjuk most közelebbről.

Empire of Sin

A bűn birodalma ismét bemutatásra került, a stratégiai maffiás játékból most egy játékmenetet csodálhatunk meg.

Vigor

A fertőzött zóna magában is veszély, nem még ha lootolnod és túlélned kell mint egy Battle Royale játéknál. Itt van végre a Vigor, amely ezt a két érdekes dolgot ötvözi.

GreedFall

A nagyon érdekesnek kinéző szerepjáték a GreedFall is megmutatta magát, a társaságunkról tudhattunk meg több dolgot. Figyelnünk kell nagyon rájuk, ugyanis hatalmas segítségek lehetnek, de ha ezt elmulasztjuk akár el is hagyhatnak minket.

Surge 2

Rengeteg újdonság derült ki a Surge 2-ről is, azon belül is inkább az Exo ruhánkra és annak a fejlesztésére fókuszál az új előzetes. Lássuk is.

Destiny 2 Shadowkeeper

Új kivégzéseket tekinthettünk meg közelebbről

Gears 5

Az előadás csúcspontjaként megtekinthettük a The Coalition játékának a Horde módját, sőt még Halo-s karaktereket is kapunk majd hozzá. Nézzük is meg ezeket!Ennyi történt röviden a Microsoft Gamescomos műsorán. Nemsokára jelentkezünk a Stadia Connectről is!

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.