Főoldal Filmek Gal Gadot nyaka és háta is megsérült a Wonder Woman forgatása alatt, még műteni is kellett a színésznőt
Filmek

Gal Gadot nyaka és háta is megsérült a Wonder Woman forgatása alatt, még műteni is kellett a színésznőt

Komoly sérüléseket szenvedett Gal Gadot a forgatás alatt.

621
Wonder Woman 1984

Nagy nehezen, de végül csak bemutatták a 2017-es Wonder Woman című film folytatását a mozikban és az HBO Max streamingszolgáltatón. Néhány hete már játsszák a mozikban a Wonder Woman 1984 folytatást – bár hozzánk a korlátozások miatt csak január végén érkezhet -, és december 25-étől pedig már a WarnerMedia új digitális platformján is elérhető lett a film.

Gal Gadot-ot először a 2016-ban bemutatott Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában láttuk amazonok hercegnőjének szerepében, majd egy évvel később már önálló filmet kapott karaktere, és még ebben az évben visszatért Diana hercegnőként Az Igazság Ligájában. Három évvel később pedig Patty Jenkins rendezővel elkészítették a második részt.

Most a Wonder Woman 1984 bemutatója miatt az iHeartRadio készített interjút a főszereplőt alakító Gal Gadot-tal, aki a beszélgetésben azt is elárulta, hogy komolyan megsérült az első rész forgatása alatt. A Wonder Womant és Az Igazság Ligáját abban az évben forgatták, és nem sokkal a két film munkálatai után megszületett Maya lánya is. Éppen a Wonder Woman kötelező sajtóturnéjára készült a csapat, amikor a színésznőt nyak- és hátsérülése miatt meg kellett műteni.

A teljes hathetes körút alatt nem voltam képes ülni. Csak feküdni vagy állni tudtam. Szóval ha most visszanézed az interjúimat, akkor végig álltam.

Gal Gadot

A premier napját pedig a műtőben töltötte, hogy rendbe hozzák a hátát, ami még a forgatáson sérült meg. Sajnos a sérülések azonban ezzel még nem értek véget, mert mint kiderült, a Wonder Woman 1984 forgatása alatt a nyaka és válla is megsérült.

Ez történt. Ez egy olyan fizikai erőlétet igénylő szerep, mintha a testiség is egy másik szerep lenne, amit el kell játszanom. És ennek megvan az ára.

Sokan nem tudják, de Gadot húszéves korában bevonult az izraeli hadseregbe, és letöltötte az országban a kötelező kétéves katonai szolgálatot. Gadot ez idő alatt harci oktatóként, azon belül is erőnléti- és felkészítési edzőként szolgált, bár Gadot úgy gondolja, hogy inkább a 12 éves táncos hátterének köszönheti a kaszkadőrmutatványokat és a harci koreográfiákat a filmekben.

Wonder Woman 1984
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...