Close


Közelgő események

Filmek

Gal Gadot játssza a gonosz királynőt a Disney élőszereplős Hófehérke feldolgozásában

Ki tudna nemet mondani Gal Gadotnak?

Gal Gadot játssza a gonosz királynőt a Disney élőszereplős Hófehérke feldolgozásában
  • PublishedNovember 4, 2021

Ha Gal Gadot azt mondaná, hogy egyél egy almát, valószínűleg gondolkodás nélkül megtennéd. Alighanem ezért esett a Disney választása napjaink egyik legfelkapottabb és legszerethetőbb színésznőjére, amikor a Hófehérke élőszereplős adaptáció gonosz királynőjéhez kerestek színészt.

A Deadline értesüléséből kiderült, hogy a Disney mindvégig Gadot-ot szerette volna a szerepre, és a héten sikerült véglegesíteni a papírmunkát. A lap információi szerint a főproblémát az ütemezés jelentette, nehezen találtak egy lyukas hónapot Gadot naptárában, amikor filmre tudják venni az élőszereplős adaptációt. A filmet várhatóan 2022-ben forgatják le. Gadot jelenleg a Heart of Stone című thrillerfilmet forgatja, és a Deadline úgy tudja, hogy ezután a Kleopátra-film következik.

Gal Gadot

A színésznőt legközelebb Dwayne Johnson és Ryan Reynolds mellett a Különösen veszélyes bűnözők című filmben láthatjuk, amit most mutatnak be a Netflix streamingszolgáltatón. Következő filmje a Disney rendezésű Halál a Níluson című filmje lesz, amely 2022 februárjában kerül a mozikba. Gadotnak bőven akad munkája a következő években is, hiszen október közepén megerősítést kapott a Wonder Woman 3. része is.

A főszereplőt egyébként a West Side Story és a Shazam! Fury of the Gods című produkciók színésznője, Rachel Zegler kapta, ő lesz a címszereplő, azaz Hófehérke a feldolgozásban.

A Deadline jelentése szerint a Disney új Hófehérke-filmje egy “kibővített” történetet fog elmesélni, más zenével, mint a klasszikus Hófehérke-film a ’30-as évekből. Az új zenét A legnagyobb showman dalszerzői, Benj Pasek és Justin Paul írják.

A Disney következő élőszereplős remake-je Halle Bailey főszereplésével A kis hableány lesz, amit 2023. május 26-án mutatnak be. A stúdió emellett befejezte a Pinokkió élőszereplős remake-jének és a Pan Peter & Wendy-filmnek a forgatását is. Az utóbbi két filmet a Disney+-on fogják bemutatni, pontos megjelenési időpont még nincs, de valószínűleg valamikor 2022-ben kerül bemutatásra. Azt pedig már mondanunk sem kell, hogy a Disney bejelentette Az oroszlánkirály folytatását is, amelynek főszereplője Mufasa lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.