[FRISSÍTVE] Megerősítették, kedden jön az új Venom előzetes!

A Venom-film következő előzetese megkapta a besorolást és a jóváhagyást, így hamarosan elérhető lesz.

A Venom-film következő előzetese megkapta a besorolást és a jóváhagyást, így hamarosan elérhető lesz.

Pontos részletek nem ismertek a Venom harmadik és egyben utolsó előzeteséről, többek közt azt sem tudjuk, hogy pontosan mikor mutatja azt be a Sony Pictures, de várhatóan azt a trailert fogják bemutatni a következő néhány napban, amit a San Diego-i Comic-Conon levetítettek – igaz ott még félkész állapotban voltak a vizuális effektek.

A Sony mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb várakozás előzze meg a Pókember univerzum első spin-offját, de sokan még így is eléggé szkeptikusak a film bemutatója előtt. A mainstream rajongók nem tudják elképzelni azt a filmet Pókember nélkül, amelyben a főhős legismertebb és talán legnagyobb ellenfele kap főszerepet. Ennek ellenére a Comic-Conos előzetes egészen jóra sikerült, a jelenlévőknek tetszett, és hamarosan ti is láthatjátok, ahogy Venom (Tom Hardy) emberi testrészeket fogyaszt.

A Trailer Track jelentéséből megtudtuk, hogy a végső előzetes megkapta besorolását, és a cikkben azt is elárulták, hogy egy 2 perc és 31 másodperces trailert kapunk az elkövetkező néhány napban. Korábban lehetett olyan pletykákat is olvasni, hogy a Mission: Impossible – Utóhatás bemutatójával egy időben fogják leleplezni az előzetest is, de mint látjuk, erre nem került sor.

FRISSÍTÉS

A Sony kínai leányvállalata megerősítette, hogy július 31-én érkezik a Venom harmadik és egyben utolsó trailere.

A Sony China-től megerősítették, hogy július 31-én magyar idő szerint 15 órakor debütál Tom Hardy nevével fémjelzett Venom utolsó előzetese. A legszerencsésebb rajongók már látták a holnap érkező trailert, hiszen két hete ebből láttak jelenetet a San Diego-i Comic-Con Hall H nagytermében. Most azonban mindenki számára elérhető lesz, hogy a Venom mennyire felnőtteknek szóló tartalom lesz.

A Venom bemutatója október 5-én lesz a tengerentúlon.

Total
0
Shares
Previous Article

KRITIKA: Mission: Impossible - Utóhatás

Next Article

Korábban mutatják be a Bosszúállók 4. részt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!