Friss játékrészletek érkeztek a Demon’s Soulsból

Az ötpercnyi anyag meglepően sok tartalmat mutat.

A PlayStation 5 megjelenésének egyik legjobban várt címe a Demon’s Souls. A From Software klasszikusát a Bluepoint Games újítja fel, akiktől már megszokhattuk a minőségi konverziókat (Uncharted: The Nathan Drake Collection, Shadow of the Colossus, Gravity Rush Remastered – csak hogy a legutóbbiakat említsük).

A korábbi videók után most egy igazán látványos és részletes 5 perces gameplay csokrot kaptunk. Van benne minden: sima küzdelmek, boss harcok és persze látvány mindenek felett. A játékot amúgy kétféleképp is tolhatjuk majd – a cinematic mód natív 4K-t ígér 30 FPS-sel, míg a performance módban dinamikus 4K-ra és 60 FPS-re számíthatunk. Rajtunk áll tehát, hogy a látványt, vagy a sebességet favorizáljuk.

A japán Famitsu is szállított egy másfajta vágást az anyagból, ahol a fejlesztői kommentár által sok érdekesség elhangzik. Lesz pl. photo mode különféle filterekkel. Elfelejthetjük a nehézségi szinteket, mert ilyet nem lehet majd állítani (egyenlő kihívás mindenkinek). Továbbá a készítők hűek maradtak az eredeti tartalomhoz, de azért pakoltak bele újdonságokat is szép számmal. A Demon’s Souls november 19-én érkezik kizárólag PlayStation 5-re.

Total
0
Shares
Previous Article

Egy PS5 játék is bekerült a PlayStation Plus remek novemberi kínálatába

Next Article
Gyilkos Halloween

Stílusosan, éppen Halloween előtt bemutatták a Gyilkos Halloween teaser előzetesét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!