Friss gameplay és minden, amit a Crash Bandicoot 4-ról tudunk

Mozgás közben is láthatjuk Crash új kalandját.

Az előző héten beszámoltunk róla, hogy érkezik a Crash Bandicoot 4: It’s About Time, a bejelentést követő napokban pedig egyre több információ látott napvilágot az ikonikus széria folytatásáról.

A friss jelentések szerint bőven lesz tartalom a platformerben, több mint 100 pályára számíthatunk, különböző tematikájú világokban szétszórva. Megtudtuk továbbá, hogy Crash és Coco mellett a hírhedt gonosztevő, Neo Cortex karaktere is játszható lesz, először a franchise történetében. Rosszul hangzik, hogy mikrotranzakciók is helyet kapnak majd a játékban, bár egybehangzó információk szerint ez csak különböző skinek vásárlásának lehetőségét jelenti.

Az IGN exkluzív felvételének hála most bő három percen át élesben is megfigyelhetjük a játékmenetet. A kalózos témájú pályából leszűrhetjük, hogy az újdonságok ellenére az alapvető mechanikák megmaradnak, így a sorozat hardcore rajongói, és a Crasht először irányító közönség is megtalálhatja majd a számításait.

A látottak minket meggyőztek, bár az interneten nem nehéz negatív hangokra találni, máris petíció indult annak érdekében, hogy Crash karaktere átdolgozásra kerüljön. Lelkes rajongók egy csoportja szerint az erszényes bandikut kinézete merőben eltér a klasszikus trilógiában és a rendkívül sikeres The N.Sane Trilogy feldolgozásban látottaktól. Sonic esetében bejött a reklamáció, kíváncsian várjuk, itt mire lesz elég a nép haragja.

A Crash Bandicoot 4: It’s About Time érkezése október 2-án esedékes, PS4, Xbox One és PC platformokra.

Total
0
Shares
Previous Article
Anne Hathaway Christopher Nolan

Anne Hathaway elárulta, hogy Christopher Nolan filmjeinek forgatásán miért nincsenek székek

Next Article

FEJTÁGÍTÓ: A Marvel most elárulja, hogy kit gyilkolt meg Thanos még 2016-ban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!