Főoldal Játékok Friss gameplay és minden, amit a Crash Bandicoot 4-ról tudunk
Játékok

Friss gameplay és minden, amit a Crash Bandicoot 4-ról tudunk

Mozgás közben is láthatjuk Crash új kalandját.

192

Az előző héten beszámoltunk róla, hogy érkezik a Crash Bandicoot 4: It’s About Time, a bejelentést követő napokban pedig egyre több információ látott napvilágot az ikonikus széria folytatásáról.

A friss jelentések szerint bőven lesz tartalom a platformerben, több mint 100 pályára számíthatunk, különböző tematikájú világokban szétszórva. Megtudtuk továbbá, hogy Crash és Coco mellett a hírhedt gonosztevő, Neo Cortex karaktere is játszható lesz, először a franchise történetében. Rosszul hangzik, hogy mikrotranzakciók is helyet kapnak majd a játékban, bár egybehangzó információk szerint ez csak különböző skinek vásárlásának lehetőségét jelenti.

Az IGN exkluzív felvételének hála most bő három percen át élesben is megfigyelhetjük a játékmenetet. A kalózos témájú pályából leszűrhetjük, hogy az újdonságok ellenére az alapvető mechanikák megmaradnak, így a sorozat hardcore rajongói, és a Crasht először irányító közönség is megtalálhatja majd a számításait.

A látottak minket meggyőztek, bár az interneten nem nehéz negatív hangokra találni, máris petíció indult annak érdekében, hogy Crash karaktere átdolgozásra kerüljön. Lelkes rajongók egy csoportja szerint az erszényes bandikut kinézete merőben eltér a klasszikus trilógiában és a rendkívül sikeres The N.Sane Trilogy feldolgozásban látottaktól. Sonic esetében bejött a reklamáció, kíváncsian várjuk, itt mire lesz elég a nép haragja.

A Crash Bandicoot 4: It’s About Time érkezése október 2-án esedékes, PS4, Xbox One és PC platformokra.

Szerző

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Exodus
Játékok

Bemutatkozott a KotOR és a Mass Effect volt fejlesztőinek új játéka

A BioWare volt fejlesztői Exodus címen új sci-fi szerepjátékot készítenek

God of War Ragnarök
Játékok

Ingyenes DLC-t kap a God of War Ragnarök

Decemberben Valhalla címen egy epilógus történetben visszatér Kratos.

Dragon Age: Dreadwolf
Játékok

Bemutatkozott a Dragon Age: Dreadwolf világa

2024 nyarán végre leleplezik az új Dragon Age játékot.

Xbox Game Pass
Játékok

PlayStation és Nintendo konzolokra is jöhet a Game Pass?

A Microsoft minden elérhető képernyőre, eszközre eljuttatná az Xbox Game Pass szolgáltatását.