Wide Screen
Image default
Játékok

Bejelentették a Crash Bandicoot 4-et

Az It's About Time alcímű epizód októberben érkezik.

Hetek, hónapok óta megy a zsongás, hogy az Activision készül valamire A Crash Bandicoot franchise kapcsán, melynek jogai bizony náluk vannak, nem a Sonynál. Az első három rész felújítása remekül sikerült és a go-kartos spin-off is elnyerte mind a kritikusok, mind a játékosok tetszését. A kérdés az volt, hogy miként érdemes folytatni, hiszen a sorozat későbbi játékai miért nem voltak annyira ütősek, mint amelyeket még a Naughty Dog dobott össze.

Az illetékesek úgy döntöttek, hogy új résznek kell jönnie és ez pedig a frissen bejelentett Crash Bandicoot 4: It’s About Time lett. A sorozat így hosszú idő után újra sorszámozott résszel bővül, a fejlesztésért pedig a Toys For Bob csapata felel, akik maguk is a műfaj veteránjai – ők készítették még PS1-re a Pandemoniumot, legutóbb pedig a Spyro szériát porolták le a Reignited Trilogy-val.

Az új játék október 2-án fog megjelenni, egyelőre annyi biztos, hogy PS4 és Xbox One platformokon, de ez egész biztosan bővülni fog. Crash és Coco egészen új kalandokba keveredik majd tehát, és rengeteg új dologgal szembesül majd. Lesz itt falon futás, koráltokon való csúszkálás, köteleken lengedezés, épületnyi magasságú ellenfelek és megannyi más móka.

Még több a témában...

Nem lesz olcsó az Xbox Series család tárhelyének bővítése

Szarka Roland

TESZT: Mafia: Definitive Edition

Sinka Tamás

Doom Guy jó eséllyel az Xbox Game Pass katalógusát is meghódítja

Szarka Roland

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat