Főoldal Játékok Bejelentették a Crash Bandicoot 4-et
Játékok

Bejelentették a Crash Bandicoot 4-et

Az It's About Time alcímű epizód októberben érkezik.

683
crashbandicoot4 09

Hetek, hónapok óta megy a zsongás, hogy az Activision készül valamire A Crash Bandicoot franchise kapcsán, melynek jogai bizony náluk vannak, nem a Sonynál. Az első három rész felújítása remekül sikerült és a go-kartos spin-off is elnyerte mind a kritikusok, mind a játékosok tetszését. A kérdés az volt, hogy miként érdemes folytatni, hiszen a sorozat későbbi játékai miért nem voltak annyira ütősek, mint amelyeket még a Naughty Dog dobott össze.

Az illetékesek úgy döntöttek, hogy új résznek kell jönnie és ez pedig a frissen bejelentett Crash Bandicoot 4: It’s About Time lett. A sorozat így hosszú idő után újra sorszámozott résszel bővül, a fejlesztésért pedig a Toys For Bob csapata felel, akik maguk is a műfaj veteránjai – ők készítették még PS1-re a Pandemoniumot, legutóbb pedig a Spyro szériát porolták le a Reignited Trilogy-val.

Az új játék október 2-án fog megjelenni, egyelőre annyi biztos, hogy PS4 és Xbox One platformokon, de ez egész biztosan bővülni fog. Crash és Coco egészen új kalandokba keveredik majd tehát, és rengeteg új dologgal szembesül majd. Lesz itt falon futás, koráltokon való csúszkálás, köteleken lengedezés, épületnyi magasságú ellenfelek és megannyi más móka.

Szerző
Sinka Tamás

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Call of Duty: Black Ops 6
Játékok

Nem, nem lesz 310 GB a Call of Duty: Black Ops 6 mérete

Az Activision tisztázta az új Call of Duty fájlméretéről szóló pletykákat.

Indiana Jones and the Great Circle
Játékok

Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

Indy a Himaláján csap össze a nácikkal ezúttal.