Wide Screen
Image default
Filmek

Forgatási videót kaptunk Vasember NAGY jelenetéről a Bosszúállók: Végjátékból

Egy újabb forgatási videót kaptunk a Bosszúállók: Végjátékról, amin Robert Downey Jr., azaz Vasember látható a végső összecsapásban.

Kevin Feige a Marvel Studios elnöke már a Bosszúállók: Végtelen háború bemutatója előtt elárulta, hogy nem mindenki fogja túlélni az ütközetet, nagy árat fizetnek majd szeretett hőseink a Thanos ellen vívott csatában. Tavasszal a legszörnyűbb találgatások váltak valóra: mások mellett Vasember is feláldozta magát az univerzum jövőjéért.

Ahogy közeledtünk a Bosszúállók: Végjáték bemutatójához, egyre biztosabbá vált, hogy az Infinity Saga utolsó része nem happy enddel fog végződni, könnyes szemmel búcsúzunk majd a grandiózus finálétól. A stúdió beváltotta ígéretét, Robert Downey Jr. karakterétől elbúcsúztunk, s ugyan Vasember nem lesz köztünk a következő években – legalábbis nem ilyen formában – a Marvel Studios gondoskodott arról, hogy a lehető legszebb, legérzelmesebb pillanatot kapja a rajongók kedvenc karaktere, amivel találkoztunk a Marvel Moziverzum elmúlt tíz évében.

Hőseink a filmben a Kvantumvilág segítségével visszautaztak a múltba, hogy összegyűjtsék a Végtelen Köveket, és feltámasszák barátaikat, szeretteiket és mindenkit, aki elporladt a Végtelen háború végén, azonban a dolgok nem egészen úgy alakultak, ahogy azt remélték. Thanos ádáz seregével megtámadta a Bosszúállókat, és csak úgy állíthatták meg az Őrült Titánt, ha segítségül hívják a Végtelen Köveket, vagyis csettintenek. Professzor Hulk után Vasember volt az, aki csettintett egyet, és ezzel feláldozta magát az univerzumért. Erről a pillanatról kaptunk egy kulisszák mögötti videót, amikor Vasember bezárja azt a kört, amit még az elhíresült mondatával elindított:

Én vagyok Vasember!

A napokban pedig az is kiderült, hogy a következő héten újra bemutatják a Bosszúállók: Végjátékot a mozikban, ám ezúttal új jelenettel, egy stáblista végi utalással, vagy inkább tisztelgéssel. Ezzel kapcsolatban kerestük a film hazai forgalmazóját, a Fórum Hungary-t, hogy itthon is bemutatják-e, azonban kérdésünkre nem tudtak válaszolni.

Még több a témában...

KRITIKA: Amerika kapitány: A tél katonája

Orosz Ferenc

Premierdátumot kapott a Fekete Özvegy-film, és borult a teljes 4. fázis menetrendje

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Thor: Sötét világ

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat