Wide Screen
Filmek

Folytatást kap a Tomb Raider, de új forgatókönyvíróval az élén

Már biztos, hogy folytatást kap Alicia Vikander-féle Tomb Raider, igaz új forgatókönyvírót szerződtettek a második részre.

2018-ban mikor bemutatták az új Tomb Raider-filmet a mozikban, a rajongók nagyon várták, hogy lássák az Oscar-díjas Alicia Vikander színésznőt Lara Croft szerepében, hiszen a filmet megelőző előkészületekbe a Rise of the Tomb Raider videojáték kreatív csapata is besegített, így mindenki abban bízott, hogy végre egy jó adaptációt látunk, nem így lett. Bár a film megosztotta a rajongókat, a nemzetközi jegyeladások végül meggyőzték a GK Films stúdiót a folytatásról.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Free Fire és a High-Rise filmek forgatókönyvíróját, Amy Jump-ot kérték fel, hogy elkészítse a második rész szkriptjét. Semmi konkrétumot nem sikerült megtudni a második részről, a rendező kilétét is homály fedi egyelőre, valamint még hivatalosan Alicia Vikander visszatérését sem jelentették be hivatalosan, de mindenkit meglepnének a készítők, ha az első rész alakítása után nem kapná meg az újabb lehetőséget, mert abban a rajongók és a kritikusok is egyetértettek, hogy Vikander nagyon jól festett Lara Croftként a filmvásznon.

A 2018-as film nyitva hagyta a kiskaput egy folytatás előtt, hiszen Lara régész kisasszony rájött a befejezésben, hogy az úgynevezett Trinity csoport miben sántikál, így elképzelhető, hogy a folytatásban ezt a történetet fogják majd boncolgatni. Egyelőre a film nem kapott még hivatalos bemutatódátumot, mint ahogy azt sem tudni, mikor kezdik a munkát.

Még több a témában...

Új Tomb Raider TV Spot – Nem vagyok én szuperhős!

Kévés Bence Mihály

Euphoria – első kép Alicia Vikander-rel és Eva Green-nel

Orosz Ferenc

Megvan a Tomb Raider reboot története, hamarosan indul a forgatás!

Plesovszki Nándor

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább