Főoldal Filmek Folytatást kap a Tomb Raider, de új forgatókönyvíróval az élén
Filmek

Folytatást kap a Tomb Raider, de új forgatókönyvíróval az élén

Már biztos, hogy folytatást kap Alicia Vikander-féle Tomb Raider, igaz új forgatókönyvírót szerződtettek a második részre.

672
Tomb Raider

Már biztos, hogy folytatást kap Alicia Vikander-féle Tomb Raider, igaz új forgatókönyvírót szerződtettek a második részre.

2018-ban mikor bemutatták az új Tomb Raider-filmet a mozikban, a rajongók nagyon várták, hogy lássák az Oscar-díjas Alicia Vikander színésznőt Lara Croft szerepében, hiszen a filmet megelőző előkészületekbe a Rise of the Tomb Raider videojáték kreatív csapata is besegített, így mindenki abban bízott, hogy végre egy jó adaptációt látunk, nem így lett. Bár a film megosztotta a rajongókat, a nemzetközi jegyeladások végül meggyőzték a GK Films stúdiót a folytatásról.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Free Fire és a High-Rise filmek forgatókönyvíróját, Amy Jump-ot kérték fel, hogy elkészítse a második rész szkriptjét. Semmi konkrétumot nem sikerült megtudni a második részről, a rendező kilétét is homály fedi egyelőre, valamint még hivatalosan Alicia Vikander visszatérését sem jelentették be hivatalosan, de mindenkit meglepnének a készítők, ha az első rész alakítása után nem kapná meg az újabb lehetőséget, mert abban a rajongók és a kritikusok is egyetértettek, hogy Vikander nagyon jól festett Lara Croftként a filmvásznon.

A 2018-as film nyitva hagyta a kiskaput egy folytatás előtt, hiszen Lara régész kisasszony rájött a befejezésben, hogy az úgynevezett Trinity csoport miben sántikál, így elképzelhető, hogy a folytatásban ezt a történetet fogják majd boncolgatni. Egyelőre a film nem kapott még hivatalos bemutatódátumot, mint ahogy azt sem tudni, mikor kezdik a munkát.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Tomb Raider
Játékok

Nyitott világú lehet az új Tomb Raider játék

A pletykák szerint merőben más játékmenetet és sokkal nagyobb pályát kap az...