Szex és New York

Folytatást kap a Szex és New York sorozata az HBO Maxon

A Szex és New York is visszatér.

Az HBO Max erősítette meg, hogy tizenhét évvel az utolsó rész után kap folytatást a Szex és New York című sorozat a streamingszolgáltatón. A folytatást az And Just Like That… címen mutatják majd be, és az eredeti négy főszereplőből viszont csak hárman vállalták el a visszatérést.

A Variety értesülései szerint a négy barátnőből csak Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis) és Miranda (Cynthia Nixon) hármast láthatjuk majd a folytatásban, miután Samanthát alakító Kim Cattrall már évekkel ezelőtt közölte, hogy nem hajlandó többet egyetlen a sorozathoz köthető rebootban sem szerepelni. De valószínűleg nemcsak ez játszott szerepet ebben, hanem az is, hogy Parker és Cattrall nem igazán kedvelik egymást a való életben, sőt, folyamatos rivalizáció jellemezte közös munkájukat. Parker jóval több pénzt kapott epizódonként a sorozat utolsó részeire, mint a többiek, egész pontosan egymillió dollárt, amíg a többiek csak 350 ezer dollárt.

Ha minden jól megy, a forgatást tavasszal kezdik meg, a rajongók pedig tíz félórás részen át nosztalgiázhatnak majd. A három színésznő az Instagram-oldalán osztotta meg a hírt.

Michael Patrick King lesz a sorozat egyik producere Parker, Nixon és Davis mellett, aki az eredeti sorozatot is készítette. A Szex és New York 1998-tól egészen 2004-ig futott, összesen hat évadot élt meg, hét Emmy-díjat és nyolc Golden Globe szobrot is kapott. A siker után még két mozifilm is készült a sorozathoz, és egy időben még a harmadik részről is hallani lehetett, de a csalódást keltő első két film után erről letettek a készítők is.

Total
2
Shares
Previous Article

Érkezik a Hades az Xbox GamePass-be?

Next Article

Mi következhet a Ghost of Tshusima életében?

Related Posts