Close


Közelgő események

Sorozatok

Foggy Nelson is visszatérhet a Disney+ Daredevil: Born Again sorozatában

Matt Murdock legjobb barátja is visszatérhet a képernyőre.

Foggy Nelson is visszatérhet a Disney+ Daredevil: Born Again sorozatában
  • PublishedSeptember 19, 2022

Elden Henson kulcsszerepet játszott Matt Murdock legjobb barátjaként és társaként a Netflix saját gyártású Daredevil című sorozatában, és a legfrissebb pletykák szerint a színész újra szerepet kaphat a Disney+ és a Marvel Studios készítésű Daredevil: Born Again sorozatában. Azt már tudjuk, hogy Charlie Cox és Vincent D’Onofrio is visszatér, de talán mások is.

Eleinte azt hittük, hogy a Disney+ streaming szolgáltató készülő Daredevil: Born Again sorozata teljesen figyelmen kívül hagyja majd a Netflix mára már elkaszált sorozatának eseményeit, és bár ez a feltételezés még mindig igaz lehet (legalábbis a cselekmény szempontjából), a projekt egyre inkább kezd úgy alakulni, mint egy soft reboot. Charlie Cox nemrég megerősítette, hogy a Born Again önálló lábakon áll, és nem úgy kell rá tekinteni, mint a “Daredevil 4. évadjára”, de egy új pletyka szerint Matt Murdockhoz egy, a Netflixes időkből ismerős, barátságos arc is csatlakozik.

A Scooper Daniel Richtman – akinek elég komoly tapasztalata van az ilyesmiben – arról számol be, hogy Elden Henson a jelek szerint visszatér Foggy Nelson szerepében a készülő új sorozatban. Foggy kulcsszerepet játszott a Daredevil három évadában, mint A félelem nélküli ember legjobb cimborája és társa, és a képregényekben is fontos szerepet játszik, ennek tudtában annyira már nem meglepő, hogy a karakter felbukkan majd ebben a sorozatban.

Feltehetően a Marvel Studios jobbnak érezte, ha visszahoznak Cox és Vincent D’Onofrio (Wilson Fisk) mellett egy másik karaktert, minthogy újraosszák a szerepet. Ez azt jelenti, hogy Deborah Ann Woll is visszatér Karen Page szerepében? Ezzel kapcsolatban még nem olvastunk egy pletykát sem, de a történtek után azt mondanánk, hogy erre elég nagy az esély.

Charlie Cox először a Pókember: Nincs hazaút című filmben tűnt fel a Marvel Moziverzumban, hamarosan pedig újra képernyőre kerül, méghozzá az Amazon: Ügyvéd-sorozatban. A stúdió még nem jelentette be, mikor tűzik műsorra a Daredevil: Born Again sorozatát, de a hírek szerint jövőre kezdik a forgatást, így valószínűleg 2024 elején érkezik majd.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.