x
Sorozatok

[D23] Charlie Cox válaszolt arra a kérdésre, hogy a Daredevil: Born Againre tekinthetünk úgy, mint a 4. évadra

Nehéz megmondani, mit várhatunk a Daredevil: Born Again című sorozattól.

[D23] Charlie Cox válaszolt arra a kérdésre, hogy a Daredevil: Born Againre tekinthetünk úgy, mint a 4. évadra
  • Publishedszeptember 11, 2022

Gyakorlatig a bejelentés óta találgatnak arról, hogy a Daredevil: Born Again a Netflix már elkaszált sorozatának folytatásaként kell tekinteni a Marvel Studios közelgő sorozatára. Ezt a kérdés feltették a sorozat sztárjának is, azonban Charlie Cox úgy látja, hogy a Disney+ sorozat “egy teljesen új dolog”.

Tegnap este a Marvel Studios D23-as bemutatója során Kevin Feige mellett a Daredevil: Born Again sztárjai, Charlie Cox és Vincent D’Onofrio is a színpadra lépett, hogy a készülő Disney+ sorozatról beszélgessenek. Új részletet nem igazán osztottak meg a sorozatról, de Cox az XtraTV-nek adott utólagos interjújában kicsit közlékenyebb volt. A színész úgy fogalmazott, hogy még mindig a sötétben tapogatóznak, ha a Born Againről van szó, mivel még nem látta a forgatókönyvet, de azt tisztázta, hogy ez nem a Netflix-sorozat folytatása lesz.

Az az érzésem, hogy a Born Again cím alapján ez egy új kezdet, más lesz, teljesen más lesz. Új történetek és új ötletek lesznek benne.

Ez egy 1. évad, ez nem a 4. évad, szóval ez egy teljesen új dolog. Szerintem ez a helyes út. Ha már újra csinálod, csináld másképp.

Charlie Cox

Mivel Cox és D’Onofrio korábbi szerepükben térnek vissza a képernyőre, érthető, hogy sokan összekeverik, s úgy tekintenek erre a sorozatra, mint a Netflix-sorozat folytatására. A jelek szerint azonban ez egy reboot lesz, ami figyelmen kívül hagyja majd a korábbi sorozat eseményeit.

Daredevil: Born Again
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.