x
Sorozatok

Florence Pugh egy gyilkos szexrobotot fog alakítani az Apple TV+ sci-fi drámájában, a Dolly című sorozatban

A Fekete Özvegy sztárja egy szexrobotot alakít.

Florence Pugh egy gyilkos szexrobotot fog alakítani az Apple TV+ sci-fi drámájában, a Dolly című sorozatban
  • Publishedfebruár 11, 2021

A legfrissebb hírek szerint a Marvel Moziverzum leendő új Fekete Özvegyét alakító Florence Pugh aláírt az Apple TV+ streamingszolgáltató új sci-fi drámájának főszerepére. Vanessa Taylor és Drew Pearce írók drámájában, az Oscar-díjra is jelölt színésznő keltheti életre majd a főszerepet alakító gyilkos robotot.

A készülő új sorozatot úgy lehet leírni, mint egy sci-fi bírósági drámát. A Dolly című sorozat Elizabeth Bear azonos nevű novellája alapján készül. Állítólag nagy verseny volt a vetélytársak között, hogy kik filmesíthetik majd meg a történtet, és végül az Apple Studios került ki győztesként. Azt nem tudni, hogy az Apple mellett mely szolgáltatók szerették volna magukénak tudni az adaptációt.

A színésznő egy olyan robotot alakít majd a történetben, ami megöli saját gazdáját, majd azzal sokkolja a világot, hogy azt állítja, nem bűnös, és ügyvédet kér. A projekt forgatókönyv elkészítésére Vanessa Taylor (A víz érintése) és Drew Pearce (Hotel Artemis – A bűn szállodája) íróit kérték fel, ugyanakkor a sorozat még nem kapott zöld jelzést, még a rendező kilétét is homály fedi. Csak a pilot rész után dönt a Dolly sorsáról az Apple. A főszerep mellett Pugh vezető producer is lesz a sorozat élén Taylor társíró oldalán.

Fekete Özvegy
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.