x
Close


Közelgő események

Filmek Játékok

Filmekkel is bővülhet a PlayStation Plus kínálata?

Egészen érdekes lépésre készülhet a japán óriásvállalat.

Filmekkel is bővülhet a PlayStation Plus kínálata?
  • PublishedApril 21, 2021

Kétségtelenül az Xbox Game Pass lett a mai játékos társadalom egyik legjobb üzlete a felhasználók számára. Egyre több alkotás fog majd érkezni első nap a szolgáltatásba és az EA Play is már a részévé vált. Rengeteg tartalmat nyújt az embernek és egyre többen választanak már ezért Xbox konzolt a PlayStation helyett/mellé. Erre egyfajta (egyelőre nem túl erős) válasz a Sony részéről a PS5 gépekre elérhető PlayStation Plus kollekció.

Nem állnak azonban itt meg a japánok sem, hanem a hírek szerint szeretnék ezt tovább bővíteni. A neve ha minden igaz a PlayStation Plus Video Pass lesz és a lengyel oldalra már fel is került egy kisebb leírás róla, azonban ahogy arra számítani lehetett, természetesen hamar el is tűnt onnan. Pont egybevágó ez azzal a korábbi hírrel, hogy az áruház az idei évben abba fogja hagyni a filmek és sorozatok értékesítését, kölcsönzését. 

A kis időre megjelent leírás alapján korlátozott időtartamra a PlayStation Plus felhasználók megkapják a PlayStation Plus Video Pass-t is, ami így egyfajta próbaként üzemel. Ez a szöveg említette azt is, hogy mindez holnaptól egészen jövő év ugyaneddig lenne érvényes. Egészen érdekes addíciója lenne ez a szolgáltatásnak és megpróbálhatnák így felvenni a versenyt a Game Pass-szel. Kíváncsian várjuk a Sony hivatalos bejelentését az ügyben.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.