Főoldal Játékok Filmekkel is bővülhet a PlayStation Plus kínálata?
JátékokFilmek

Filmekkel is bővülhet a PlayStation Plus kínálata?

Egészen érdekes lépésre készülhet a japán óriásvállalat.

187
Venom

Kétségtelenül az Xbox Game Pass lett a mai játékos társadalom egyik legjobb üzlete a felhasználók számára. Egyre több alkotás fog majd érkezni első nap a szolgáltatásba és az EA Play is már a részévé vált. Rengeteg tartalmat nyújt az embernek és egyre többen választanak már ezért Xbox konzolt a PlayStation helyett/mellé. Erre egyfajta (egyelőre nem túl erős) válasz a Sony részéről a PS5 gépekre elérhető PlayStation Plus kollekció.

Nem állnak azonban itt meg a japánok sem, hanem a hírek szerint szeretnék ezt tovább bővíteni. A neve ha minden igaz a PlayStation Plus Video Pass lesz és a lengyel oldalra már fel is került egy kisebb leírás róla, azonban ahogy arra számítani lehetett, természetesen hamar el is tűnt onnan. Pont egybevágó ez azzal a korábbi hírrel, hogy az áruház az idei évben abba fogja hagyni a filmek és sorozatok értékesítését, kölcsönzését. 

A kis időre megjelent leírás alapján korlátozott időtartamra a PlayStation Plus felhasználók megkapják a PlayStation Plus Video Pass-t is, ami így egyfajta próbaként üzemel. Ez a szöveg említette azt is, hogy mindez holnaptól egészen jövő év ugyaneddig lenne érvényes. Egészen érdekes addíciója lenne ez a szolgáltatásnak és megpróbálhatnák így felvenni a versenyt a Game Pass-szel. Kíváncsian várjuk a Sony hivatalos bejelentését az ügyben.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Xbox Game Pass
Játékok

PlayStation és Nintendo konzolokra is jöhet a Game Pass?

A Microsoft minden elérhető képernyőre, eszközre eljuttatná az Xbox Game Pass szolgáltatását.

Dragon's Dogma 2
Játékok

Márciusban jön a Dragon’s Dogma 2

A Capcom nagy sikerű akció-szerepjátéka végre folytatást kap.

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty
Játékok

Végleges, Ultimate kiadást kap a Cyberpunk 2077

A lemezes formában is kapható kiadás az alapjáték mellett a Phantom Liberty...

Baldur's Gate 3
Játékok

Új gyűjtői kiadást kap a Baldur’s Gate 3 és hamarosan Xbox-ra is megjelenik

A Larian Studios leleplezte a PC-re, PS5-re és már Xbox Series-re is...