x
Sorozatok

Fény derülhetett Emilia Clarke karakterére a Titkos Invázió című sorozatban

Úgy tűnik, tényleg egy alakváltó Skrull lesz Emilia Clarke a sorozatban.

Fény derülhetett Emilia Clarke karakterére a Titkos Invázió című sorozatban
  • Publishedmárcius 22, 2022

A rajongók azóta találgatják Emilia Clarke szerepét a Titkos invázió címűre keresztelt Marvel-sorozatban, hogy a Trónok harca öregdiákja csatlakozott a szereplőgárdához. Több teória is született arról, hogy kit játszik majd Clarke a sorozatban, a jók vagy a rosszak oldalán áll, de talán most végre pontot tehetünk a találgatások végére.

Ahogy az általában lenni szokott, a Marvel Studios ezúttal is a lehető legnagyobb titoktartás mellett forgatja a Samuel L. Jackson főszereplésével az új sorozatát. Bár Emilia Clarke már feltűnt a Titkos Invázió forgatásán, amit többen meg is örökítettek, de eddig nem fedték fel karakterét. Sok találgatás volt, hogy Clarke-ot Abigail Brand szerepét kapta, de a legújabb forgatási videó végre lerántja a leplet titokzatos karakteréről. Clarke karaktere a Skrull invázió oldalán áll, és állítólag Veranke hercegnőt játssza.

A képregényekben Veranke a Dard’van tagja volt, a Skrull társadalom egy mélyen vallásos szektájának, akik a Skrull Birodalom végét jósolták. Miután az akkori uralkodó, a buzgó Dorrek VII száműzte őt, végül a Skrull császárnőjeként átvette a helyét a trónon, és megszervezte a Titkos inváziót. Amennyiben valóban igaz a mostani hír, akkor a sorozat eseménye hűen követi majd a Marvel kockásait, és arra is van esély, hogy Clarke Jessica Drew, azaz Spider-Woman is megjelenik hamarosan.

A sorozat cselekményét homály fedi, mindössze annyit tudunk biztosan, hogy a képregény alapfelvetését követi, vagyis a Skrullok beszivárgására fókuszál a Földön. A sorozat egyik főszereplője Samuel L. Jackson lesz mint Nick Fury, de mások mellett visszatér Cobie Smulders mint Maria Hill, Ben Mendelsohn mint Talos, és Olivia Coleman egy eddig ismeretlen szerepben.

A rendezői feladatokat Thomas Bezucha (A vér földje) és Ali Selim (The Looming Tower) látják el, a forgatókönyvet pedig Kyle Bradstreet (Mr. Robot) írta. A Titkos Invázió még nem kapott premierdátumot, de valamikor 2023-ban jöhet az első epizód.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.