Zodiákus

Fény derülhetett a Zodiákus gyilkos kilétére

Régóta húzódó rejtélyre derülhetett fény.

A Wrap adott hírt arról, hogy a hatóságok beszámolója szerint fény derülhetett a Zodiákus gyilkos kilétére, aki egyébként az utóbbi évtizedek egyik legismertebb bűnőzéje, legkevesebb öt gyilkosságot követett el a ’60-as évek végén San Francisco környékén. A brutális esetek mellett a Zodiákus a rendőrségnek küldött levelekről is ismert volt, és természetesen sokan próbáltak már rájönni a kilétére, számtalan teória született, ha azonban fény derülne a valós gyilkosra, az minden ilyennek elejét vehetné.

Az ügyön jelenleg egy The Case Breakers nevű csapat dolgozik, melyben újságírók, jogászok és nyomozók is dolgoznak, ők pedig előálltak egy névvel, hosszú kutatás után úgy tűnik, fény derülhetett a gyilkos valódi kilétére, őt pedig Gary Francis Poste-nak hívták. Poste korábban a légierőnél szolgált, és festőként is dolgozott.

Érdekesség egyébként, hogy David Fincher filmjében még egy másik embert, Arthur Leigh Allent nevezték meg fő gyanúsítottként, de más neveket is megemlítettek.

Total
16
Shares
Previous Article
A feláldozhatók

Minden szempár a dögös Megan Foxra mered A feláldozhatók 4. forgatásán, de Sylvester Stallone és Jason Statham is bejelentkezett

Next Article
WandaVision

A hírek szerint a Marvel Studios egy Monica Rambeau és egy Tíz Gyűrű spinoff-sorozaton dolgozik

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!