Kylo Ren

Fény derül Kylo Ren eredettörténetére, azonban a Star Wars írója szerint ez nem mindenkinek fog tetszeni

Az új Star Wars-trilógia egyik nagy kérdése volt, hogy Kylo Ren hogyan fordult Luke Skywalker ellen, s állt át a Sötét oldalra.

Az új Star Wars-trilógia egyik nagy kérdése volt, hogy Kylo Ren hogyan fordult Luke Skywalker ellen, s állt át a Sötét oldalra.

Alig három hónapra vagyunk a Star Wars: Skywalker kora bemutatójától, ami egy történet végét jelenti, így érthető módon hatalmas nyomás nehezedik J.J. Abrams vállára, hiszen minden kérdésre választ kell kapnunk a történet befejező részében. Az egyik ilyen kérdés Ben Solo sötét múltja, hogy miként állt át a Sötét oldalra.

Charles Soul a négyrészes The Rise of Kylo Ren képregényírója elárulta, hogy erre a kérdésre a decemberben érkező filmből sem kapunk választ, helyette az általa kidolgozott sztori szolgál majd válaszokkal, azonban az nem mindenkinek fog tetszeni. A történet középpontjában Leia és Han Solo fia áll majd.

Néha Star Wars-történeteket mesélni olyan jó, mint egy jót játszani a homokozóban. Máskor a Star Wars-munkák olyanok, mint a „Rendben, kapsz egy kulcsfontosságú részt a mitológiából, amit el kell találnod.” Srácok, nem lennétek boldogok velem, ha összecsapnám. És az ittlévők sem lennének boldogok a döntéssel, amit hoztam.

Charles Soule-nak nem volt könnyű dolga a The Rise of Kylo Ren történet írásánál, hiszen egyfelől olyan történetet kellett megalkotnia, ami beleillett az új trilógiába, másfelől a franchise jövőjére is gondolnia kellett, merthogy a IX. résszel nem érnek véget a messzi-messzi galaxisba tett utazások, utána is készülnek még Star Wars-filmek.

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=”Charles Soule”]Tudjátok, Ben Solo tragikus karakter. Születésétől fogva megvolt benne a lehetőség, körülötte mindenki látta vagy hitte, hogy mi lehet belőle. Szóval minden különféle ösvényre helyezték őt, mindannyian láttuk a filmekből, hogy ez rossz irányba vezetett. Ez egy Ben Solo karakteréről szóló történet, ami segít megértetni néhány általa hozott döntést.[/penci_blockquote]

Soule ennek ellenére is tisztában van, hogy a legnagyobb Star Wars-rajongók nem fognak egyetérteni a sztorival, felháborodnak majd, mikor megtudják Ben Solo eredettörténetét, de egy ekkora franchise esetében ez valahol rendben is van. [penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Charles Soule”]Bármilyen jelentős változás a Star Wars univerzumban, ami nem csupán egy jól ismert karakter apró árnyalata, meg kell bizonyosodnunk, hogy belefér-e a Star Wars univerzumába. Így egyensúlyt teremthetünk a világmindenségben, s nem kerülünk összetűzésbe a Lucasfilm Sztori Csoportjával. Szóval egy fura sakkjátszmában találod magad láthatatlan játékosokkal, nem látod a lépéseket, és az egyetlen személy, aki átlátja a táblát, ő nem igazán játszik a történetben.[/penci_blockquote]

Kíváncsian várjuk, hogy a Lucasfilm és J.J. Abrams milyen lezárást dolgozott ki a 40 évvel ezelőtt elkezdett történethez, de még mielőtt bemutatnánk a Star Wars: Skywalker korát a mozikban, december 4-én érkezik a The Rise of Kylo Ren képregény első száma.

Klyo Ren

Total
19
Shares
Previous Article
Joker

Joaquin Phoenix egyszerűen kisétált az interjúról, mikor az újságíró a Joker-film kapcsán feltett egy sokat vitatott kérdést

Next Article

Végre itt van kézi konzolokon is a LEGO Jurassic World

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!