Wide Screen
Image default
Gamer

Felvásárolhatja a Sony a GTA és a Red Dead kiadóját?

A 2K Games és vele együtt a Rockstar már eddig is jó viszonyt ápolt a japánokkal, most még szorosabbra fűzhetik a szálakat.

Felröppent egy olyan pletyka, miszerint a sikerkonzol playstation gyártója bekebelezné a Take-Two Interactive Software-t és vele együtt a Rockstar Games-t is. A MarketWatch jelentése szerint a két óriás előrehaladott tárgyalásokban van már az üggyel kapcsolatban. Ugyan nem egy mezei fórumozók, azért illik ezt kellő szkeptikussággal kezelni, hiszen rengeteg pénzbe kerülne ez az üzlet a Sonynak, és az sem biztos, hogy valóban szükségük van a kiadóra. Viszont, ha olyan játékoktól vághatják el az Xbox-ot és a PC-t mint a Red Dead Redemption, a GTA, a Mafia, a BioShock vagy akár az egész NBA 2K széria… Következő generációra hatalmas versenyelőnyt jelentene a japánok számára. Olcsó semmiképpen nem lesz, hiszen 2008-ban az EA vágyott rá 2 milliárd dollárért, de Strauss Zelnick visszautasította az üzletet.

A japánok nyilván nyélbe szeretnék ütni az üzletet, hiszen akkor valószínűleg utcahosszal nyernék a következő generációt is. Érdekes lesz az elkövetkező licitháború a két tech óriás között a kiadókról. 

Még több a témában...

[PLETYKA] Pókember mégis benne lesz a Venom-filmben?

Kévés Bence Mihály

Ezek a játékok még biztosan megjelennek PS4-re

Héja Szabolcs

Ausztráliába látogat a Rainbow Six Siege

Bukor Márk

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább