Főoldal Játékok Felvásárolhatja a Sony a GTA és a Red Dead kiadóját?
Játékok

Felvásárolhatja a Sony a GTA és a Red Dead kiadóját?

A 2K Games és vele együtt a Rockstar már eddig is jó viszonyt ápolt a japánokkal, most még szorosabbra fűzhetik a szálakat.

220

A 2K Games és vele együtt a Rockstar már eddig is jó viszonyt ápolt a japánokkal, most még szorosabbra fűzhetik a szálakat.

Felröppent egy olyan pletyka, miszerint a sikerkonzol playstation gyártója bekebelezné a Take-Two Interactive Software-t és vele együtt a Rockstar Games-t is. A MarketWatch jelentése szerint a két óriás előrehaladott tárgyalásokban van már az üggyel kapcsolatban. Ugyan nem egy mezei fórumozók, azért illik ezt kellő szkeptikussággal kezelni, hiszen rengeteg pénzbe kerülne ez az üzlet a Sonynak, és az sem biztos, hogy valóban szükségük van a kiadóra. Viszont, ha olyan játékoktól vághatják el az Xbox-ot és a PC-t mint a Red Dead Redemption, a GTA, a Mafia, a BioShock vagy akár az egész NBA 2K széria… Következő generációra hatalmas versenyelőnyt jelentene a japánok számára. Olcsó semmiképpen nem lesz, hiszen 2008-ban az EA vágyott rá 2 milliárd dollárért, de Strauss Zelnick visszautasította az üzletet.

A japánok nyilván nyélbe szeretnék ütni az üzletet, hiszen akkor valószínűleg utcahosszal nyernék a következő generációt is. Érdekes lesz az elkövetkező licitháború a két tech óriás között a kiadókról. 

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Xbox Game Pass
Játékok

PlayStation és Nintendo konzolokra is jöhet a Game Pass?

A Microsoft minden elérhető képernyőre, eszközre eljuttatná az Xbox Game Pass szolgáltatását.

GTA 6
Játékok

Már a héten jöhet a GTA VI hivatalos bejelentése, majd egy előzetes

Egy megbízható forrás szerint a héten bejelentik a GTA VI-ot.

Marvel's Spider-Man 2
Játékok

Ki ez az új hős a Marvel’s Spider-Man 2 fináléjában?

A játék vége felvezette a lehetséges új hősöket és gonosztevőket.

Marvel's Spider-Man 2
Játékok

Marvel’s Spider-Man 2 teszt

Ezúttal két Pókemberrel szállhatunk harcba a gonosztevőkkel szemben.