Wide Screen
Image default
Játékok

Felújított kiadásban a legendás Yakuza játékok

Több legendás Yakuza játék is remastered változatot kap, amelyik mellé érkezik egy szép pakk is.

Kiryu visszatért és jobban néz ki, mint valaha! A SEGA a Gamescom alkalmával bejelentette a The Yakuza Remastered Collection-t, ami magában foglalja a Yakuza 3, Yakuza 4 és Yakuza 5 játékokat PlayStation 4-re, melyek közül a Yakuza 3 mától el is érhető. A Yakuza 4 2019. október 29-én, a Yakuza 5 pedig 2020. február 11-én fog automatikusan elérhetővé válni a The Yakuza Remastered Collection tulajdonosok számára.

A gyűjtemény emellett 2020. február 11-től egy limitált példányszámú, különleges The Yakuza Remastered Collection: Day One Edition kiadásban is elérhető lesz, ami egy Kiryu védjegyének számító sárkány tetoválásával díszített, piros gyűjtői dobozban rejti két lemezen a Yakuza 3, Yakuza 4 és Yakuza 5 játékokat. Ezzel a kiadással továbbá 5 évvel eredeti megjelenése után, először lesz Európában fizikai formában kapható a Yakuza 5, melynek alkalmából a csomag a játék PlayStation 3-as tokját is tartalmazza, hogy teljessé tehesd vele gyűjteményed.

The Yakuza Remastered Collection több, mint egy tipikus konzolgenerációs átirat. A grafika és teljesítmény feljavítása (720p és 30fps helyet 1080p és 60fps) mellett mindhárom játék szigorú újralokalizáláson esett át. Az angol forgatókönyv mind a három játék esetében átvizsgálásra, ellenőrzésre és néhány esetben átírásra került, valamint a Yakuza 3, Yakuza 4 és Yakuza 5 az európai változataikból korábban kivágott tartalmakkal kibővítve került bele ebbe a kollekcióba.

A Yakuza 3 esetében ez azt jelenti, hogy a Mahjong, Shogi, Hanafuda, Massage Parlor és a népszerű Cabaret minijátékok, valamint az eredeti játékból kivágott számos mellékküldetés is első alkalommal lesz elérhető. A játékok mindegyike továbbá számos kényelmi funkcióval is bővült, többek között mellékküldetés követővel a térképen, valamint az angol és japán szöveg közötti váltás lehetőségével a Karaoke minijátékban.

A The Yakuza Remastered Collection: Day One Edition 2020. február 11-től kapható egy a Yakuza 3, Yakuza 4 és Yakuza 5 játékokat egy különleges gyűjtői csomagolásban tartalmazó, a Yakuza 5 PlayStation 3-as dobozával kiegészített limitált kiadásban PlayStation 4-re.

Még több a témában...

Már érkezik is a Yakuza: Like a Dragon első DLC-je

Fonyódi Dávid

A PlayStation lemondta a PAX East mellett a GDC szereplését is

Sinka Tamás

Jövő héten indul a PlayStation Player Celebration

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon