x
Close






Közelgő események

Játékok

Felújított kiadásban a legendás Yakuza játékok

Több legendás Yakuza játék is remastered változatot kap, amelyik mellé érkezik egy szép pakk is.

Felújított kiadásban a legendás Yakuza játékok
  • Publishedaugusztus 24, 2019

Több legendás Yakuza játék is remastered változatot kap, amelyik mellé érkezik egy szép pakk is.

Kiryu visszatért és jobban néz ki, mint valaha! A SEGA a Gamescom alkalmával bejelentette a The Yakuza Remastered Collection-t, ami magában foglalja a Yakuza 3, Yakuza 4 és Yakuza 5 játékokat PlayStation 4-re, melyek közül a Yakuza 3 mától el is érhető. A Yakuza 4 2019. október 29-én, a Yakuza 5 pedig 2020. február 11-én fog automatikusan elérhetővé válni a The Yakuza Remastered Collection tulajdonosok számára.

A gyűjtemény emellett 2020. február 11-től egy limitált példányszámú, különleges The Yakuza Remastered Collection: Day One Edition kiadásban is elérhető lesz, ami egy Kiryu védjegyének számító sárkány tetoválásával díszített, piros gyűjtői dobozban rejti két lemezen a Yakuza 3, Yakuza 4 és Yakuza 5 játékokat. Ezzel a kiadással továbbá 5 évvel eredeti megjelenése után, először lesz Európában fizikai formában kapható a Yakuza 5, melynek alkalmából a csomag a játék PlayStation 3-as tokját is tartalmazza, hogy teljessé tehesd vele gyűjteményed.

The Yakuza Remastered Collection több, mint egy tipikus konzolgenerációs átirat. A grafika és teljesítmény feljavítása (720p és 30fps helyet 1080p és 60fps) mellett mindhárom játék szigorú újralokalizáláson esett át. Az angol forgatókönyv mind a három játék esetében átvizsgálásra, ellenőrzésre és néhány esetben átírásra került, valamint a Yakuza 3, Yakuza 4 és Yakuza 5 az európai változataikból korábban kivágott tartalmakkal kibővítve került bele ebbe a kollekcióba.

A Yakuza 3 esetében ez azt jelenti, hogy a Mahjong, Shogi, Hanafuda, Massage Parlor és a népszerű Cabaret minijátékok, valamint az eredeti játékból kivágott számos mellékküldetés is első alkalommal lesz elérhető. A játékok mindegyike továbbá számos kényelmi funkcióval is bővült, többek között mellékküldetés követővel a térképen, valamint az angol és japán szöveg közötti váltás lehetőségével a Karaoke minijátékban.

A The Yakuza Remastered Collection: Day One Edition 2020. február 11-től kapható egy a Yakuza 3, Yakuza 4 és Yakuza 5 játékokat egy különleges gyűjtői csomagolásban tartalmazó, a Yakuza 5 PlayStation 3-as dobozával kiegészített limitált kiadásban PlayStation 4-re.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.