Felújított kiadásban a legendás Yakuza játékok

Több legendás Yakuza játék is remastered változatot kap, amelyik mellé érkezik egy szép pakk is.

Több legendás Yakuza játék is remastered változatot kap, amelyik mellé érkezik egy szép pakk is.

Kiryu visszatért és jobban néz ki, mint valaha! A SEGA a Gamescom alkalmával bejelentette a The Yakuza Remastered Collection-t, ami magában foglalja a Yakuza 3, Yakuza 4 és Yakuza 5 játékokat PlayStation 4-re, melyek közül a Yakuza 3 mától el is érhető. A Yakuza 4 2019. október 29-én, a Yakuza 5 pedig 2020. február 11-én fog automatikusan elérhetővé válni a The Yakuza Remastered Collection tulajdonosok számára.

A gyűjtemény emellett 2020. február 11-től egy limitált példányszámú, különleges The Yakuza Remastered Collection: Day One Edition kiadásban is elérhető lesz, ami egy Kiryu védjegyének számító sárkány tetoválásával díszített, piros gyűjtői dobozban rejti két lemezen a Yakuza 3, Yakuza 4 és Yakuza 5 játékokat. Ezzel a kiadással továbbá 5 évvel eredeti megjelenése után, először lesz Európában fizikai formában kapható a Yakuza 5, melynek alkalmából a csomag a játék PlayStation 3-as tokját is tartalmazza, hogy teljessé tehesd vele gyűjteményed.

The Yakuza Remastered Collection több, mint egy tipikus konzolgenerációs átirat. A grafika és teljesítmény feljavítása (720p és 30fps helyet 1080p és 60fps) mellett mindhárom játék szigorú újralokalizáláson esett át. Az angol forgatókönyv mind a három játék esetében átvizsgálásra, ellenőrzésre és néhány esetben átírásra került, valamint a Yakuza 3, Yakuza 4 és Yakuza 5 az európai változataikból korábban kivágott tartalmakkal kibővítve került bele ebbe a kollekcióba.

A Yakuza 3 esetében ez azt jelenti, hogy a Mahjong, Shogi, Hanafuda, Massage Parlor és a népszerű Cabaret minijátékok, valamint az eredeti játékból kivágott számos mellékküldetés is első alkalommal lesz elérhető. A játékok mindegyike továbbá számos kényelmi funkcióval is bővült, többek között mellékküldetés követővel a térképen, valamint az angol és japán szöveg közötti váltás lehetőségével a Karaoke minijátékban.

A The Yakuza Remastered Collection: Day One Edition 2020. február 11-től kapható egy a Yakuza 3, Yakuza 4 és Yakuza 5 játékokat egy különleges gyűjtői csomagolásban tartalmazó, a Yakuza 5 PlayStation 3-as dobozával kiegészített limitált kiadásban PlayStation 4-re.

Total
1
Shares
Previous Article
Kamala Khan Ms Marvel

[D23 2019] Disney+ sorozatban mutatkozik be Ms. Marvel, a Marvel Moziverzum első muszlim karaktere

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

[D23 2019] Meseszép posztert kapott a Star Wars: Skywalker kora

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!