Főoldal Játékok Félidőnél jár a Star Wars Battlefront
Játékok

Félidőnél jár a Star Wars Battlefront

Tavaly jött, látott, és vegyes érzelmeket hagyott maga után a Star Wars Battlefront. A játékmenet és a grafika nagyon rendben van és volt, a körités (értsd: tartalom) már kevésbé.

256

Tavaly jött, látott, és vegyes érzelmeket hagyott maga után a Star Wars Battlefront. A játékmenet és a grafika nagyon rendben van és volt, a körítés (értsd: tartalom) már kevésbé.

Na de mi a helyzet így félidőben a két DLC után? Hát az a helyzet, hogy továbbra is vegyes. Sőt, azt kell, hogy mondjam a season pass nélkül bizony én már legalább egy osztályzatot rontanék az eredeti játék értékelésén. Ha nagyon őszinte akarok lenni a walker assault-ot leszámítva, az összes többi játékmód nagyon középszerű, és bármilyen más játékban találkozhatunk vele.

A két új DLC-ben végre kapunk új játékmódokat (és pályákat), amik nekem már nagyon kellettek, hogy egyáltalán elindítsam a játékot. (Egyébként zárójelben jegyzem meg, hogy egy pár hete bevittem a konzolt egy kis munka utáni játékra, egészen meglepődtem milyen szórakoztató az 1v1 hero csata egy kisebb társaságban.)

A két már megjelent DLC egyébként az Outer Rim és a Bespin. Mindkettőben kapunk új játékmódokat, amik kicsit egyedi Star Wars-os közegbe helyezik a máshol is látott játékmódokat. Ilyen pl. “extraction” ahol a lázadóknak kell egy szállítmányt elkísérni egy hajóhoz, vagy “sabotage” amikor a lázadóknak kell szabotálni birodalmi generátorokat. Igazából egy kicsit módosított Capture the Flag a nap végén az “extraction” és a “sabotage” is. Ami nekem igazi újdonságként hat, hogy ezúttal kisebb terekre korlátozódik a harc. Igaz, aki nem csak a “Walker Assault”-ot tolta – mint én – annak ez nem fog annyira feltűnni. Egyébként izgalmasak a kis terekre korlátozódó csaták, időnként még mindig kaotikusak, de nem annyira zavaró, hogy abbahagyjam miatta a játékot.

Ami hiányzik az több lehetőség a lokális többjátékos módban, azt ígérik a következő két DLC-ben ilyet is kapunk. Ha tényleg így lesz, talán kaphat egy 8/10-et a játék, addig marad a két új DLC-vel 7/10.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.

Helldivers 2
Játékok

A Helldivers 2 megdöntötte a God of War rekordját

A Sony új multiplayere nagyon népszerű lett.

The Day Before
PC

Négy nappal a megjelenése után megszűnik a The Day Before fejlesztője

Az év legrosszabb játéka vagy legnagyobb csalása?