Főoldal Filmek Fekete Özvegy is feltűnik majd a Pókember: Hazatérésben?
Filmek

Fekete Özvegy is feltűnik majd a Pókember: Hazatérésben?

Állítólag Scarlett Johansont már kiszúrták Atlantában, közel ahhoz a helyhez, ahol az új Pókember-filmet forgatják.

758

Állítólag Scarlett Johanssont már kiszúrták Atlantában, közel ahhoz a helyhez, ahol az új Pókember-filmet forgatják.

Jon Watts rendező jelenleg keményen dolgozik a Pókember: Hazatérés című filmen a Georgia-i államban található Atlantában. Ő, valamint a film sztárja, Tom Holland, valamint számos mellékszereplővel úgy döntöttek, hogy egy kis pihenőt tartanak a nagy munkában, és elutaznak San Diegóba az idei Comic-Con eseményre. A jelenlévők képsorokat is kaptak az új filmből, de ezt a jelenetet mai napig nem láthattuk még. Ez lesz az első filmje Peter Parkernek a Marvel Univerzumban, ami teljesen új szemszögből fogja bemutatni a Marvel Univerzumot. Most a hírek szerint egy új Bosszúálló karakter is csatlakozik hozzá.

Az Atlanta Filming Twitter oldalán jelentek meg azok a hírek, miszerint Scarlett Johansson karakterét, Fekete Özvegyet látták a stáb körül. Ez azt is jelentheti, hogy Fekete Özvegy csatlakozott Starkhoz és Pókihoz, hogy közösen győzzék le Keselyűt. Meglehet, esély az van rá, számtalan dolog merül fel azért. Az idézet, amit még szerdán posztoltak a közösségi oldalra:

Nos, nos, üdv Scarlett. Mit csinálsz itt?

Az a titokzatos személy, akit láttak Atlantában rohangálni, állítólag kis időt töltött csak a Pókember: Hazatérés forgatásán. Innen-onnan érkeznek a jelentések, hogy nem nagyobb szerepet, hanem csak cameo, úgynevezett mellékszerepet vállalna csak a filmben. Fontos megemlíteni, hogy a fenn is látható bejegyzés képi bizonyíték nélkül érkezett, egyetlen fotóval sem támasztották alá a felvetést. Lehet, hogy semmit sem ér a fenti hír, mert számtalan nyelvtani hibát és helyesírási hibát ejtettek a Twitter oldalon a szerzők. Az oldalon vállalt már felelősséget más képekért is, így van némi hitelessége a nyilatkozatnak.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...

Star Wars Jedi Survivor
Játékok

Az EA törölt egy Star Wars-játékot, a Vasember és Fekete Párduc projektek még készülnek

Leépítések és törölt projektek az Electronic Arts-nél, de készül a Star Wars...