Szuperképességet rejt az új Pókember ruha?

Jon Watts rendező mesélt a Pókember: Hazatérés filmről, és elárult ezt-azt.

Jon Watts rendező mesélt a Pókember: Hazatérés filmről, és elárult ezt-azt.

Az egyik legnagyobb meglepetése a San Diegó-i Comic-Con-nak az volt, mikor a Pókember: Hazatérés című film rendezője, Jon Watts megjelent. A rendező egyenesen Atlantából repült a helyszínre, és ezzel szakította meg a forgatást. A helyszínen bemutatták az első felvételt is a filmről, amit azóta sem láttuk, és nem tudjuk, hogy mikor lesz látható az interneten.

Tom Holland féle Pókivál már volt szerencsénk találkozni, az egyik blockbuster filmben az Amerika kapitány: Polgárháborúban. A fiatal hálószövő Tony Stark oldalán tűnt fel. Vasember volt az, aki különleges high-end technikával felszerelt egyenruhát adott Parkernek a filmben – ez a legjobb Pókember jelmez, amivel filmes szakmában találkoztunk,. A ComicCook.com-mal készítettek egy interjút, melyben a Watts elárulta, hogy tartogat meglepetéseket a ruha még.

Nos, a ruha, amit Pókinak adott Stark a Polgárháborúban csodás, de mi mást lehet még csinálni egy Stark szerkóval?

Azt már tudjuk, hogy Peter Parker középiskolás éveit fogja rúgni, és azt is tudjuk hivatalosan, hogy Robert Downey Jr. Vasemberje is szerepelni fog a filmben. A rendező most azt is elárulta, hogy a film a Marvel Univerzumban „földszintje” lesz.

Úgy gondolok rá, mint egy földszintre. Ha az Avengers Tower egy toronyház, és tudjuk milyen milliárdos playboynak lenni, vagy tudom is én, például Tony, vagy Istennek lenni egy másik bolygón, akkor a luxusépület szintje pont a Marvel Univerzum. A Pókember: Hazatérés a földszint. Hogy néz ki, mit csinál egy középiskolás a Marvel-nél, milyen a metrón utazgatni. Pókember a tökéletes ellentét, mert ő a legáltalánosabb személy a kánonban. Úgy gondoltam, hogy nagyszerű lehetőség arra, hogy megmutassuk a Marvelt ilyen szemszögből is.

A filmet csak jövőre mutatják be a mozikban. Az amerikai premier 2017. július 7-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

KRITIKA: Szellemirtók

Next Article

Mel Gibson új filmje a Hacksaw Ridge előzetesen

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!