Főoldal Filmek FEJTÁGÍTÓ: A Marvel most elárulja, hogy kit gyilkolt meg Thanos még 2016-ban
Filmek

FEJTÁGÍTÓ: A Marvel most elárulja, hogy kit gyilkolt meg Thanos még 2016-ban

Most akkor meghalt She-Hulk vagy sem?

685
She Hulk Thanos Egyedi 1

A Marvel már elismerte, hogy az egyik Bosszúálló egy Thanos elleni küzdelemben veszti életét, ami fontos szerepet kap majd a későbbi történetekben. A Marvel képregények megerősítette, hogy Thanos igazából megölt egy Bosszúállót az utolsó nagy harcukban. Korában úgy hihettük, hogy She-Hulkot mesterséges kómába tették, miután megküzdött az Őrült Titánnal, de az Immortal Hulk legújabb kiadásából kiderül, hogy Jennifer Walterst valójában megölték a csatában, de saját halálának emlékeit elnyomta magában.

Jennifert komolyan sokkolta unokatestvére Bruce Banner, a Civil War II.-ben bekövetkezett halála. Mikor a csatában a Bosszúállók megütköztek Thanossal Jennifernek leállt a szíve, és ezért mesterséges kómába fektették. Walters lábadozása alatt sohasem utaltak arra, hogy esetleg életét vesztette volna. Az Immortal Hulk legújabb számában azonban világossá válik, hogy She-Hulk valójában meghalt a Thanossal folytatott küzdelme közben, és aztán, ugyanúgy mint Bruce, halhatatlan szörnnyé vált.

she hulk 5 Egyedi

Az Al Ewing, Butch Guice, Tom Palmer, Paul Mounts és Cory Petit alkotta Immortal Hulk#34 elsősorban a szuperzseni antihősre, a Vezetőre (Leader), Samuel Sternsre fókuszál, ill. Sterns naplóbejegyzésekkel rögzített kísérleteire és utazására. Samuel dokumentálja a Pokolban töltött idejét Mephistóval, ahol bővíti az okkult tudományokról szerzett tudását. Beszámol arról is, hogy olvadt össze Banner egyik mesterséges intelligenciájával, Gammonnal, és ír She-Hulkról is, hogy miként fojtotta el magában a zöld óriásnő saját halálának emlékeit. Ez a bejegyzés azért is érdekes, mert korábban még soha nem volt szó konkrétan arról, hogy Walters meghalt volna.

She Hulk Thanos Egyedi

Jennifer Walters halála körüli események tökéletesen felvezetik jövőbeli sorsát, mint a Halhatatlan She-Hulk. A hamarosan érkező képregény célja, hogy részletesen feltárja előttünk Walters miként transzformálódik halhatatlanná, csakúgy mint unokatesója Bruce esetében. Ez a páratlannak ígérkező történet egy horror képregény lesz, hasonlóan az Immortal Hulkhoz, Ewing írásával, Jon-Davis rajzaival és Joe Bennett borítóképével. A sztori időbeli elhelyezése a Marvel Empyre eseményei utánra tehető majd.

Ewing alapos gondossággal írta meg az Immortal Hulk történéseit és She-Hulkkal kapcsolatos terveit. A képregénysorozatból ismert tudásanyagra építi tovább a történetet, ahogy feltárja előttünk She-Hulk Thanos keze általi halálát, és halhatatlanná válását. Vajon hogyan fogja She-Hulkot befolyásolni a halhatatlansága? Az idén szeptember elsején érkező The Immortal She-Hulk#1-ból kideríthetik majd az olvasók. Az Immortal Hulk#34 pedig már kapható a boltokban.

Szerző
Kiss Zita

Engem az TV nevelt fel (azért nem szószerint a készülék ) A filmek és a sorozatok, szorosan a fiam után, a Mindeneim, és imádok írni róluk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.