Főoldal Filmek FEJTÁGÍTÓ: A Marvel most elárulja, hogy kit gyilkolt meg Thanos még 2016-ban
Filmek

FEJTÁGÍTÓ: A Marvel most elárulja, hogy kit gyilkolt meg Thanos még 2016-ban

Most akkor meghalt She-Hulk vagy sem?

189

A Marvel már elismerte, hogy az egyik Bosszúálló egy Thanos elleni küzdelemben veszti életét, ami fontos szerepet kap majd a későbbi történetekben. A Marvel képregények megerősítette, hogy Thanos igazából megölt egy Bosszúállót az utolsó nagy harcukban. Korában úgy hihettük, hogy She-Hulkot mesterséges kómába tették, miután megküzdött az Őrült Titánnal, de az Immortal Hulk legújabb kiadásából kiderül, hogy Jennifer Walterst valójában megölték a csatában, de saját halálának emlékeit elnyomta magában.

Jennifert komolyan sokkolta unokatestvére Bruce Banner, a Civil War II.-ben bekövetkezett halála. Mikor a csatában a Bosszúállók megütköztek Thanossal Jennifernek leállt a szíve, és ezért mesterséges kómába fektették. Walters lábadozása alatt sohasem utaltak arra, hogy esetleg életét vesztette volna. Az Immortal Hulk legújabb számában azonban világossá válik, hogy She-Hulk valójában meghalt a Thanossal folytatott küzdelme közben, és aztán, ugyanúgy mint Bruce, halhatatlan szörnnyé vált.

Az Al Ewing, Butch Guice, Tom Palmer, Paul Mounts és Cory Petit alkotta Immortal Hulk#34 elsősorban a szuperzseni antihősre, a Vezetőre (Leader), Samuel Sternsre fókuszál, ill. Sterns naplóbejegyzésekkel rögzített kísérleteire és utazására. Samuel dokumentálja a Pokolban töltött idejét Mephistóval, ahol bővíti az okkult tudományokról szerzett tudását. Beszámol arról is, hogy olvadt össze Banner egyik mesterséges intelligenciájával, Gammonnal, és ír She-Hulkról is, hogy miként fojtotta el magában a zöld óriásnő saját halálának emlékeit. Ez a bejegyzés azért is érdekes, mert korábban még soha nem volt szó konkrétan arról, hogy Walters meghalt volna.

Jennifer Walters halála körüli események tökéletesen felvezetik jövőbeli sorsát, mint a Halhatatlan She-Hulk. A hamarosan érkező képregény célja, hogy részletesen feltárja előttünk Walters miként transzformálódik halhatatlanná, csakúgy mint unokatesója Bruce esetében. Ez a páratlannak ígérkező történet egy horror képregény lesz, hasonlóan az Immortal Hulkhoz, Ewing írásával, Jon-Davis rajzaival és Joe Bennett borítóképével. A sztori időbeli elhelyezése a Marvel Empyre eseményei utánra tehető majd.

Ewing alapos gondossággal írta meg az Immortal Hulk történéseit és She-Hulkkal kapcsolatos terveit. A képregénysorozatból ismert tudásanyagra építi tovább a történetet, ahogy feltárja előttünk She-Hulk Thanos keze általi halálát, és halhatatlanná válását. Vajon hogyan fogja She-Hulkot befolyásolni a halhatatlansága? Az idén szeptember elsején érkező The Immortal She-Hulk#1-ból kideríthetik majd az olvasók. Az Immortal Hulk#34 pedig már kapható a boltokban.

Szerző

Engem az TV nevelt fel (azért nem szószerint a készülék ) A filmek és a sorozatok, szorosan a fiam után, a Mindeneim, és imádok írni róluk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.

Michael Waldron
BREAKINGFilmek

A Loki alkotója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén

A Multiverzum fő írója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén.