Wide Screen
Előzetesek

Fegyverropogósra sikerült a John Wick: 3. felvonás – Parabellum legújabb előzetese

Csakúgy ropognak a fegyverek a John Wick: 3. felvonás – Parabellum legújabb előzetesében.

Az idő John Wick (Keanu Reeves) ellen dolgozik, hiszen ahogy láttuk a John Wick: 2. felvonás végén és a korábbi előzetesben, vérdíjat tűztek ki főhősünk fejére, miután megszegte a The Continental hotel szabályait: gyilkolt az épület területén, aki halállal fizet tettéért.

Szerencsére azonban John Wicknek nem egyedül kell megvívnia a harcot, hiszen akadnak még barátai a világon, akik mellette állnak majd. Az egyik régről ismert barátját Halle Berry kelti majd életre, bár ahogy a dolgok kinéznek a második előzetesben, Winston (Ian McShane) és a The Continental személyzete teljesen nem idegenedett el legkiválóbb vendégüktől, John Wicktől.

John Wick két okból is menekülőre fogta. Egyrészt, 14 millió dolláros vérdíjat tűztek ki a fejére, másrészt megszegte a Continental Hotel szabályzatát, gyilkolt az épület területén. Johnt azonnal ki kellett volna végezni a Hotelben, de a Continental igazgatója, Winston adott neki másfél óra előnyt, mielőtt visszavonta tagságát, megtiltották számára az összes szolgáltatást. Ennek ellenére John a szolgáltatókat arra használja, hogy életben maradjon, és kijusson New Yorkból.

A John Wick következő részét május 17-én mutatják be a mozikban.

Még több a témában...

John Wick 2 előzetes már magyarul is

Kévés Bence Mihály

Keanu Reeves szerint a Mátrix 4. forgatókönyve ambiciózus folytatást ígér

Kévés Bence Mihály

Kiderült, hogy mikor és milyen címen kezdik a Mátrix 4. forgatását

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon