John Wick

Fegyverropogósra sikerült a John Wick: 3. felvonás – Parabellum legújabb előzetese

Csakúgy ropognak a fegyverek a John Wick: 3. felvonás – Parabellum legújabb előzetesében.

Csakúgy ropognak a fegyverek a John Wick: 3. felvonás – Parabellum legújabb előzetesében.

Az idő John Wick (Keanu Reeves) ellen dolgozik, hiszen ahogy láttuk a John Wick: 2. felvonás végén és a korábbi előzetesben, vérdíjat tűztek ki főhősünk fejére, miután megszegte a The Continental hotel szabályait: gyilkolt az épület területén, aki halállal fizet tettéért.

Szerencsére azonban John Wicknek nem egyedül kell megvívnia a harcot, hiszen akadnak még barátai a világon, akik mellette állnak majd. Az egyik régről ismert barátját Halle Berry kelti majd életre, bár ahogy a dolgok kinéznek a második előzetesben, Winston (Ian McShane) és a The Continental személyzete teljesen nem idegenedett el legkiválóbb vendégüktől, John Wicktől.

John Wick két okból is menekülőre fogta. Egyrészt, 14 millió dolláros vérdíjat tűztek ki a fejére, másrészt megszegte a Continental Hotel szabályzatát, gyilkolt az épület területén. Johnt azonnal ki kellett volna végezni a Hotelben, de a Continental igazgatója, Winston adott neki másfél óra előnyt, mielőtt visszavonta tagságát, megtiltották számára az összes szolgáltatást. Ennek ellenére John a szolgáltatókat arra használja, hogy életben maradjon, és kijusson New Yorkból.

A John Wick következő részét május 17-én mutatják be a mozikban.

Total
8
Shares
Previous Article

A Bosszúállók: Végjáték új akciófigurái megerősítették Amerika kapitány időutazását

Next Article

Még egy utolsó előzetest kaptunk a Walking Deadből

Related Posts