Wide Screen
Image default
Előzetesek

Előzetest kapott a John Wick 3: Parabellum

Megérkezett a John Wick harmadik fejezet, a Parabellum alcímet viselő folytatás első kedvcsináló videója.

Ahogy ígérték napokkal korábban, csütörtökön elérhetővé vált a John Wick 3: Parabellum első előzetese is, és elnézve az első képsorokat, a franchise szerelmesei az új részben sem fognak csalódni, mert pontosan azt kapjuk, amiért szeretjük John Wicket.

Mikor legutóbb láttuk Keanu Reeves karakterét a filmvásznon, épp vérdíjat tűztek ki a fejére, mert megszegte a The Continental szabályát, gyilkolt az épület területén, ami egyet jelentett a halállal. A második rész azzal ért véget, hogy kapott egy kis előnyt a világ legveszélyesebb bérgyilkosaitól, mikor bekapcsolódunk a harmadik részbe, a főszereplő még mindig az életéért fut, azonban most új segítőt is kap Halle Berry személyében, aki egy Sofia nevű karaktert játszik. Meglepő módon, Sofia is rajong az állatokért, rögtön két kutyával mutatkozik.

John Wick két okból is menekülőre fogta. Egyrészt, 14 millió dolláros vérdíjat tűztek ki a fejére, másrészt megszegte a Continental Hotel szabályzatát, gyilkolt az épület területén. Johnt azonnal ki kellett volna végezni a Hotelben, de a Continental igazgatója, Winston adott neki másfél óra előnyt, mielőtt visszavonta tagságát, megtiltották számára az összes szolgáltatást. Ennek ellenére John a szolgáltatókat arra használja, hogy életben maradjon, és kijusson New Yorkból.

A John Wick következő részét május 17-én mutatják be a mozikban.

Még több a témában...

A Mátrix rebootolásán dolgozik a Warner Bros.

Kévés Bence Mihály

Kidnap – előzetest kapott Halle Berry új filmje

Kévés Bence Mihály

Bemutatták a John Wick 2 poszterét

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább