John Wick

Előzetest kapott a John Wick 3: Parabellum

Megérkezett a John Wick harmadik fejezet, a Parabellum alcímet viselő folytatás első kedvcsináló videója.

Megérkezett a John Wick harmadik fejezet, a Parabellum alcímet viselő folytatás első kedvcsináló videója.

Ahogy ígérték napokkal korábban, csütörtökön elérhetővé vált a John Wick 3: Parabellum első előzetese is, és elnézve az első képsorokat, a franchise szerelmesei az új részben sem fognak csalódni, mert pontosan azt kapjuk, amiért szeretjük John Wicket.

Mikor legutóbb láttuk Keanu Reeves karakterét a filmvásznon, épp vérdíjat tűztek ki a fejére, mert megszegte a The Continental szabályát, gyilkolt az épület területén, ami egyet jelentett a halállal. A második rész azzal ért véget, hogy kapott egy kis előnyt a világ legveszélyesebb bérgyilkosaitól, mikor bekapcsolódunk a harmadik részbe, a főszereplő még mindig az életéért fut, azonban most új segítőt is kap Halle Berry személyében, aki egy Sofia nevű karaktert játszik. Meglepő módon, Sofia is rajong az állatokért, rögtön két kutyával mutatkozik.

John Wick két okból is menekülőre fogta. Egyrészt, 14 millió dolláros vérdíjat tűztek ki a fejére, másrészt megszegte a Continental Hotel szabályzatát, gyilkolt az épület területén. Johnt azonnal ki kellett volna végezni a Hotelben, de a Continental igazgatója, Winston adott neki másfél óra előnyt, mielőtt visszavonta tagságát, megtiltották számára az összes szolgáltatást. Ennek ellenére John a szolgáltatókat arra használja, hogy életben maradjon, és kijusson New Yorkból.

A John Wick következő részét május 17-én mutatják be a mozikban.

Total
28
Shares
Previous Article
Bosszúállók

A Marvel Studios egy új Bosszúállók-filmen dolgozik?

Next Article
Szellemirtók

A Szellemirtók folytatása tinédzserekről fog szólni?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!