Wide Screen
Image default
Játékok

Farmolási láz a Borderlands 3-ban

A készítők nem hagyják kihűlni a Borderlands legutóbbi részét.

Az általunk is tesztelt Borderlands 3, bizony nem tűnik el könnyen a süllyesztőben, ugyanis folyamatosan új tartalmakkal és új eseményekkel bombáznak minket a készítők, persze ez most sincs ez másképp. Már régóta szemezel egy bizonyos legendás tárggyal, de még nem sikerült megszerezned? Még mindig a listádon szereplő ritka és egzotikus ellenfelekre vadászol? Akkor jó hírekkel szolgálnak a Vault Huntereknek, a következő két hétben ugyanis a Borderlands 3-ban kezdetét veszi a farmolási láz!

Nem csak a ritka ellenfelek fognak garantáltan megjelenni, de legendás felszereléseket is nagyobb eséllyel dobnak legyőzésükkor. Emellett a Takedown at the Maliwan Blacksite kihívásai is legyűrhetőbbek lesznek a kisebb csapatok vagy szóló játékosok számára, vagyis könnyebben lecsaphatsz főellenfeleire és legendás kincseikre.
Ezek a változások ma (2020.01.16.) élesednek és egészen 2020. január 30-ig fognak tartani, így érdemes lesz az elkövetkező hetekben belevetned magad a vadászatba, hogy néhány kivételes mordállyal kezd az új évet!

Még több a témában...

Megjelenési dátumot kapott a Those Who Remain

Fonyódi Dávid

Új platformon hódít a Yakuza 0

Fonyódi Dávid

Bárki lehet Predator egy kicsit, ráadásul ingyen

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon