Farmolási láz a Borderlands 3-ban

A készítők nem hagyják kihűlni a Borderlands legutóbbi részét.

A készítők nem hagyják kihűlni a Borderlands legutóbbi részét.

Az általunk is tesztelt Borderlands 3, bizony nem tűnik el könnyen a süllyesztőben, ugyanis folyamatosan új tartalmakkal és új eseményekkel bombáznak minket a készítők, persze ez most sincs ez másképp. Már régóta szemezel egy bizonyos legendás tárggyal, de még nem sikerült megszerezned? Még mindig a listádon szereplő ritka és egzotikus ellenfelekre vadászol? Akkor jó hírekkel szolgálnak a Vault Huntereknek, a következő két hétben ugyanis a Borderlands 3-ban kezdetét veszi a farmolási láz!

Nem csak a ritka ellenfelek fognak garantáltan megjelenni, de legendás felszereléseket is nagyobb eséllyel dobnak legyőzésükkor. Emellett a Takedown at the Maliwan Blacksite kihívásai is legyűrhetőbbek lesznek a kisebb csapatok vagy szóló játékosok számára, vagyis könnyebben lecsaphatsz főellenfeleire és legendás kincseikre.
Ezek a változások ma (2020.01.16.) élesednek és egészen 2020. január 30-ig fognak tartani, így érdemes lesz az elkövetkező hetekben belevetned magad a vadászatba, hogy néhány kivételes mordállyal kezd az új évet!

Total
8
Shares
Previous Article
James Bond

A 007 Nincs idő meghalni producerei elárulták, hogy nő vagy férfi lesz a következő Bond

Next Article

A Valve Index készletek világszerte kifogytak

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!