Bemutatkozott a Borderlands 3 első kiegészítője

Nem kellett sokat várni a Gearbox looter-shooterének első DLC-jére.

Nem kellett sokat várni a Gearbox looter-shooterének első DLC-jére.

Ahogyan azt már korábban megírtuk, nem sikerült rosszul a Borderlands immáron trilógiává bővült harmadik része és már itt is van az első sztori DLC.

A Borderlands Show friss epizódja során felfedték a Borderlands 3 első kampánykiegészítőjét Moxxi’s Heist of The Handsome Jackpot címen, ami 2019. december 19-től lesz elérhető.

A sztorit röviden összefoglalva: Moxxi felbérel, hogy elfoglald a Handsome Jack még a Hyperion Corporation elnökeként építtetett, elhagyott űrállomását, melynek terveit bögyös barátnénktól nyúlta le. A The Handsome Jackpot nagy eséllyel a galaxis leglátványosabb szerencsejátékbarlangja, tele neon feliratokkal, nyerőgépekkel és aranyszobrokkal. Emellett hemzseg a halálos Hyperion Loader Bot modellektől és az őrült kincsvadászoktól, akik Jack halála óta raboskodnak a fedélzeten. Ez persze nem minden:

  • Felfedezhetsz egy új állomást a galaxisban, tele Handsome Jack pazarló életmódjához és piszkos ügyeihez méltó zónákkal.
  • Csatlakozol Moxxi különc karakterekből álló csapatához és véghez viheted a legnagyobb kaszinórablást egy sor izgalmas kampányküldetésen át.
  • Feltárhatod a The Handsome Jackpot rejtette titkokat és furcsa eseményeket friss mellékküldetéseken és új Crew Challenge kihívásokon keresztül.
  • Vissza nyúlhatsz kicsit Pandora múltjába, ahogy a Handsome Jack halálát is túlélt Hyperion erőkkel küzdesz, köztük eddig sosem látott ellenfelekkel és hatalmas főellenfelekkel.
  • Tökéletesítheted Vault Haunter karaktered arzenálját vadonatúj Legendás fegyverekkel és felszerelésekkel.
  • Bővítheted kozmetikai gyűjteményed még több testreszabási tárggyal, köztük Vault Haunter fejekkel és kosztümökkel, fegyverdíszekkel, ECHO Device variációkkal és új hangulatjelekkel.

A kiegészítő legalább 13-as szintű karakterek számára készült, de az automatikus felskálázásnak köszönhetően a magasabb szintű Vault Haunterek is garantáltan találnak majd benne kihívást és pusztító kincseket. A kiegészítő tartalmainak eléréséhez elengedhetetlen feloldanod a kampány prológusának végétől elérhető Sanctuary III űrbázisod.

A Moxxi’s Heist of The Handsome Jackpot az első, a Borderlands 3 négy tervezett kiegészítőjéből, melyek mindegyike a Borderlands 3 Super Deluxe Edition részét képező Season Pass részeként lesznek elérhetőek.

Ugyan a kiegészítőre még várni kell, de a játék következő ingyenes tartalomfrissítése már itt van a küszöbön, részeként érkezik meg a Takedown at the Maliwan Blacksite és a Mayhem 4.

A 2019. december 19-i megjelenése felé közeledve újabb részletekre számíthatunk a kiegészítőről, valamint a következő patch kiadásakor annak pontos tartalmi leírásáról is.

Total
1
Shares
Previous Article

Indul a SOULCALIBUR VI második szezonja

Next Article
George Lucas Kathleen Kennedy

Kathleen Kennedy reagált George Lucas kijelentésére, hogy mennyire csalódott az új trilógiában

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!