x
Filmek

Ezra Millert most egy szekta vezetésével és kiskorúak nevelésével vádolják

Újabb aggasztó hírek jelentek meg Ezra Millerről, miután a producer kiállt a film mellett.

Ezra Millert most egy szekta vezetésével és kiskorúak nevelésével vádolják
  • Publishedaugusztus 5, 2022

Órákkal azután, hogy a Warner Bros. világossá tette, hogy továbbra is elkötelezettek a Flash bemutatója iránt, amit természetesen a mozikba készülnek közzétenni, újabb groteszk állítások jelentek meg Ezra Millerről a világhálón. Meddig mehet még el a színész, mi kell még, hogy a Warner Bros. Discovery új vezetősége kitegye a szűrét a sztárnak?

Tegnap este a Warner Bros. Discovery vezérigazgatója, David Zaslav egy telefonhívásban kijelentette, hogy izgatottan várja, hogy jövőre a mozikba kerüljön több DC Comics adaptációja, köztük a Flash. A vezetőnek most lehet, hogy érdemes lesz átgondolnia a terveit, ugyanis egy újabb súlyos vádaskodás látott napvilágot a nem bináris színész ellen. Legutóbb azt hallottuk, hogy Miller (aki a ők/őket névmásokat használja) állítólag egy vermonti farmon bujkál egy anyával és három gyermekével, rengeteg fegyverrel és fűvel.

A Business Insider most újabb részleteket osztott meg, egyenesen Miller régi zenei munkatársától, Oliver Ignatiustól. Azt állítja, hogy Miller és a kiskorú Tokata Iron Eyes között nem megfelelő kapcsolatra lett figyelmes, elmondása alapján azt látta, ahogy a színész “hanyagul” csókolózik vele. Tokata tagadja ezt, és különböző más állításokat is, amelyek szerint állítólag folyamatos szóbeli bántalmazást szenvedett el.

Több nő is megszólalt, akik szerint Miller “szektát” működtetett, amíg Izlandon tartózkodott. “Soha senkinek sem volt úgymond megengedve, hogy ellentmondjon nekik” – mondta az egyik fiatal nő. “Az ő valóságuk festette mindenki más valóságát. Nem volt helye senki más véleményének vagy érzéseinek”.

Az oldal hozzáteszi, hogy egy másik nő a házukban uralkodó körülményeket egy kommunához hasonlította, hozzátéve, hogy az ott tartózkodók szerelmesek voltak Millerbe a gyakori érzelmi kitörései ellenére.

Állítólag Miller az egyik nőnek azt mondta, hogy mostantól a szobájukban fog lakni, mielőtt a következő hat napot azzal töltötte volna, hogy bántalmazza őt. “Ezra alapvetően azt mondta: ‘A szobám a te szobád. Mostantól itt fogsz lakni”. Egyik pillanatban a szemembe nézett, és azt mondta: ‘Szeretlek’, és ilyen igazán kedves, gyönyörű ember volt. [A következőben meg azt mondták, hogy kibaszottul undorító vagyok.” “Rengeteg pszichológiai bántalmazás történt… Ez az ellenséges démon egyszerűen átvette az irányítást.”

Egy másik nő azzal vádolja Millert, hogy megpróbálta a 11 éves gyermekét felnevelni, és különböző más vádakkal, többek között azzal vádolja még, hogy megpróbálta rávenni az anyát, hogy igya meg a vérüket. Azt is mondják, hogy paranoiásan fél, hogy az FBI vagy a Ku Klux Klan követi, és gyakran utazik golyóálló mellénnyel és fegyverekkel.

Kíváncsian várjuk a Warner Bros. Discovery döntését, hogy ezek fényében mi tévők lesznek, ugyanis jövő júniusban szeretnék bemutatni Flash-t. Szinte elképzelhetetlennek tűnik, hogy ilyen súlyos vádak után David Zaslav szemet huny majd a történteknek, és valószínűleg a rajongók sem szeretnének egy ilyen színészt látni a film főszerepében.

Flash
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.