x
Filmek

Ezra Miller megtörte a csendet, közleményében kért bocsánatot a legutóbbi viselkedéséért

Végre bocsánatot kért Ezra Miller a sorozatos zaklatási és bántalmazó magatartásáért.

Ezra Miller megtörte a csendet, közleményében kért bocsánatot a legutóbbi viselkedéséért
  • Publishedaugusztus 17, 2022

Egy nemrégiben megjelent jelentés szerint a Warner Bros. Discovery három lehetőséget fontolgat a Flash című film bemutatójával kapcsolatban, és ezek között az egyikben azt fogalmazták meg, hogy Ezra Miller kiáll a nyilvánosság elé, s bocsánatot kér az elmúlt hónapokban ellene felhozott erőszakos vádak és zavaró viselkedése miatt.

Őszintén szólva, sejteni lehetett, hogy ez fog történi a következő napokban. Minap a Flash sztárja végül megtörte a csendet, s nyilvánosan bocsánatot kért és megígérte, hogy kezelésre fog járni. Feltehetően nem önszántából nyilatkozott a Variety lapnak, hanem a stúdió vezetőinek nyomására tette mindezt.

Miután a közelmúltban egy intenzív válságos időszakon mentem keresztül, most már tudom, hogy összetett mentális egészségügyi problémákkal küzdök, és megkezdtem a folyamatos kezelést. Szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, akit megriasztottam és felzaklattam a múltbeli viselkedésemmel. Eltökélt vagyok, hogy eljárok a szükséges gyógyulási kezelésre, hogy visszatérjek az életem egészséges, biztonságos és produktív szakaszába.

Ezra Miller

Miller folyamatosan lejtmenetben volt, miután tavaly megjelent az első kompromittáló felvétel a színészről, amin lencsevégre kapták, ahogy egy izlandi bár előtt fojtogat egy nőt. Az eset után több vádat is emeltek Az Igazság Ligája színésze ellen fizikai és szóbeli bántalmazása, lopás, betörés, zaklatás, gyermekveszélyeztetés és még sok más ügyben. Legutóbb Vermontban betöréses lopással vádolták meg.

Nehéz megmondani, hogy ez a bocsánatkérés után a világ véleménye mennyire fog megváltozni a színészről, de nyilvánvalóan a Warner Bros. Discovery vezetősége azt reméli ettől, hogy a színész körüli vádak elcsendesülnek, és nyugodtan megtarthatják a Flash bemutatóját. Azt még nem tudni, hogy Miller valóban részt vesz-e majd a film sajtókörútján és egyéb promóciójában, de valószínűleg attól függ majd, a média miként reagál a most kiadott közleményre, és a bocsánatkéréssel milyen eredményeket érnek el, valamint a színész valóban elindul-e a gyógyulás útján.

A stúdió továbbra is ragaszkodik a film 2023. június 23-ai bemutatójához.

Flash
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.