Főoldal Filmek Ezra Miller csaknem egy teljes napon forgatott extra jeleneteket a Flash című filmhez
Filmek

Ezra Miller csaknem egy teljes napon forgatott extra jeleneteket a Flash című filmhez

Ezra Miller újra a Warner Bros.-nál járt, ezúttal viszont forgatás céljából.

163
Flash

Ezra Miller az elmúlt hónapokban rendszerint valamilyen problémás hírrel hívta fel magára a figyelmet, amivel veszélybe sodorta a Flash bemutatóját is. A Warner Bros. Discovery ultimátumot adott a színésznek, és egy friss jelentés szerint ismét felkereste a stúdiót, ám ezúttal más célból. A The Wrap arról értesült, hogy a múlt héten egy teljes napot forgatott a Warner Bros. telephelyén.

A Flash várhatóan komoly hatással lesz DC Moziverzum idővonalára, és új alapokra helyezi a DC-filmeket a jövőben. Egy, a projekthez közel álló bennfentes szerint a film pozitívan tesztvetítéseken van túl, és állítólag a Warner Bros. Discovery új vezetősége is elégedett a filmmel. A problémát Miller viselkedése jelenti. A színész és ügynöke még augusztusban találkozott a Warner Bros. filmrészleg vezetőivel. Szintén a The Wrap adta hírül, hogy nagyon pozitívan zárták a megbeszélést.

A Flash önálló sztoriját a Flashpoint című képregény inspirálta, ami igazi mérföldkőnek számít a DC Comics képregényei között. A történet a címszereplő különböző multiverzumokat utazik be, miközben saját maga más változataival találkozik, valamint Supergirl egy alternatív idősíkból származó változatával.

Miller és ügynökük, Scott Metzger találkozott a WB új filmes vezetőivel, Michael De Lucával és Pam Abdyval a Warner Bros. burbanki telephelyén, hogy megbeszéljék a film jövőjét, bár a találkozóról egyéb részleteket nem hoztak nyilvánosságra.

A Flash című film bajba jutott sztárja többször is címlapra került atrocitások végett. Többször keveredett verekedésbe nyilvános helyen, klubokban, de volt, hogy zaklatással vádolták. Miller nyilvános nyilatkozatában bocsánatot kért a viselkedése miatt, és “összetett mentális egészségügyi problémák” miatt kezelésbe vonult.

“Miután a közelmúltban egy intenzív válságos időszakon mentem keresztül, mostanra megértettem, hogy komplex mentális egészségügyi problémákkal küzdök, és megkezdtem a folyamatos kezelést” – állt a nyilatkozatban. “Szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, akit megriasztottam és felzaklattam a múltbeli viselkedésemmel. Eltökélt vagyok, és megteszem a szükséges lépéseket, hogy visszatérjek az életem egészséges, biztonságos és produktív szakaszába”.

A Warner Bros. nem tért el tervétől, hogy 2023 júniusában mutassák be a Flash-t, amit a Warner Bros. Discovery vezérigazgatója, David Zaslav a cég legutóbbi negyedéves eredménybeszámolója során megerősített.

Flash

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.

María Gabriela de Faría
Filmek

María Gabriela de Faría játszhatja a Superman: Legacy főgonoszát

María Gabriela de Faría csatlakozik a DC Univerzumhoz, méghozzá James Gunn készülő...